MHP'li Mehmet Ay Kırşehir Milletvekili Adayı

SİYASET 18.11.2022 - 23:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP'li Mehmet Ay Kırşehir Milletvekili Adayı

MHP'nin sevilen ismi İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ay'ın Kırşehir Milletvekili olduğu öğrenildi.

2023 genel seçimleri için geri sayım sürerken, milletvekilliği seçimleri için adaylar da netleşmeye başladı.MHP'nin sevilen isimleri arasında bulunan, çalışmalarından ve çalışkanlığından ötürü partisi ve partilileri tarafından takdir gören İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Ay'ın, Kırşehir Milletvekilliği için aday olduğu öğrenildi.     MEHMET AY KİMDİR ? 1980 Çiçekdağı doğumlı olan Mehmet Ay, İmam Hatip Mezunu ve aynı zamanda Hafız.1998 yılında MHP üyesi olan Mehmet Ay, 24 yıllık siyasi hayatı boyunca partisinde farklı görevlerde bulundu. Evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Ay, Türkiye'nin sayılı firmalarında saha formenliği ve şefliği yaparak birçok projede yönetici ve yüklenici olarak yer aldı.Aylar şirketinin sahibi olan Mehmet Ay, içme suyu hattı ve yol imalatında birçok başarılı projeye imza attı.Bu alandaki bilgi ve tecrübesini İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi üyesi olarak sürdürdü ve çok sayıda köyün su probleminin çözülmesinde etkin rol oynadı.  
MHP'nin sevilen ismi İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Ay'ın Kırşehir Milletvekili olduğu öğrenildi.

2023 genel seçimleri için geri sayım sürerken, milletvekilliği seçimleri için adaylar da netleşmeye başladı.MHP'nin sevilen isimleri arasında bulunan, çalışmalarından ve çalışkanlığından ötürü partisi ve partilileri tarafından takdir gören İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Ay'ın, Kırşehir Milletvekilliği için aday olduğu öğrenildi.

 

 

MEHMET AY KİMDİR ?

1980 Çiçekdağı doğumlı olan Mehmet Ay, İmam Hatip Mezunu ve aynı zamanda Hafız.1998 yılında MHP üyesi olan Mehmet Ay, 24 yıllık siyasi hayatı boyunca partisinde farklı görevlerde bulundu. Evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Ay, Türkiye'nin sayılı firmalarında saha formenliği ve şefliği yaparak birçok projede yönetici ve yüklenici olarak yer aldı.Aylar şirketinin sahibi olan Mehmet Ay, içme suyu hattı ve yol imalatında birçok başarılı projeye imza attı.Bu alandaki bilgi ve tecrübesini İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi üyesi olarak sürdürdü ve çok sayıda köyün su probleminin çözülmesinde etkin rol oynadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.