MHP'li Sinan Oğan ''Yeni Parti'' İle İlgili İlk Kez Konuştu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.08.2017 - 10:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

MHP'li Sinan Oğan ''Yeni Parti'' İle İlgili İlk Kez Konuştu

MHP genel başkan adayı Sinan Oğan , Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Koray Aydın etrafında şekillenen ''Yeni Parti'ye'' katılım ile ilgili ilk kez konuştu. FOX Tv'de İlker Karagöz'ün sorularını yanıtlayan Sinan Oğan, yeni bir parti kurma fikrini hiç bir zaman taşımadığını , MHP ile yola devam edeceğini ve mücadele edeceğini belirttiği açıklamasında , MHP'den ihracı ile ilgili de mahkeme sürecinin ardından tekrar partisine döneceğini ifade etti.Sinan Oğan , yeni bir partinin hangi sosyolojik tabana oturacağının belirsiz olduğunu belirtirken, bu durumda MHP'de ki mücadeleyi bırakmanın anlamsız olduğunu , yapılacak olan büyük kongre ile genel başkan olmak istediğini açıkladı.Oğan 2019 seçimlerinde ise MHP genel başkanının seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı için en büyük aday olduğunu açıklayarak , MHP Genel Başkanı olmasının ardından Cumhurbaşkanı adayı olacağını belirtti.  
MHP genel başkan adayı Sinan Oğan , Meral Akşener, Ümit Özdağ ve Koray Aydın etrafında şekillenen ''Yeni Parti'ye'' katılım ile ilgili ilk kez konuştu.

FOX Tv'de İlker Karagöz'ün sorularını yanıtlayan Sinan Oğan, yeni bir parti kurma fikrini hiç bir zaman taşımadığını , MHP ile yola devam edeceğini ve mücadele edeceğini belirttiği açıklamasında , MHP'den ihracı ile ilgili de mahkeme sürecinin ardından tekrar partisine döneceğini ifade etti.Sinan Oğan , yeni bir partinin hangi sosyolojik tabana oturacağının belirsiz olduğunu belirtirken, bu durumda MHP'de ki mücadeleyi bırakmanın anlamsız olduğunu , yapılacak olan büyük kongre ile genel başkan olmak istediğini açıkladı.Oğan 2019 seçimlerinde ise MHP genel başkanının seçilecek olan Cumhurbaşkanlığı için en büyük aday olduğunu açıklayarak , MHP Genel Başkanı olmasının ardından Cumhurbaşkanı adayı olacağını belirtti.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.