Milletvekili Adayı Kılıç, ''Zafer Partisi'ne ve Sinan Oğan'a Ciddi Bir Teveccüh Var''

SİYASET 24.04.2023 - 08:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Milletvekili Adayı Kılıç, ''Zafer Partisi'ne ve Sinan Oğan'a Ciddi Bir Teveccüh Var''

Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili Adayları Mustafa Kılıç ve Tayfun Saatçi, Boztepe ve Akpınar İlçeleri ile Cemele Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili adayı olarak Mustafa Kılıç ve Tayfun Saatçi'yi göstermişti.Kılıç ve Saatçi Kırşehir'deki seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.     Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili adayları seçim çalışması kapsamında Boztepe ve Akpınar İlçeleri ile Cemel Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldiler.Ziyarete ilişkin Milletvekili adayı Mustafa Kılıç, '' Kırşehir'imizin iki güzel ilçesi, Boztepe ve Akpınar ilçelerimizin güzel insanlarıyla bayramlaşmamızı yaptık.Ayrıca hafif acılı biberiyle Dünyaca ünlü eski beldemiz,Cemele Köy Halkımızı da ziyaret edip bayramlaştık'' dedi.     VATANDAŞIN BİZE CİDDİ BİR TEVECCÜHÜ VAR Ziyaretlere ilişkin izlenimlerini aktaran ve vatandaşların kendilerine ciddi bir teveccühü olduğunu belirten Kırşehir Zafer Partisi Milletvekili adayı Mustafa Kılıç, '' Kırşehir ve İlçeleri'ndeki seçim çalışmalarında gördük ki, Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Milletvekili Adayı olarak adımızı duyduklarında vatandaşlarımız, bizleri çok güzel karşıladılar ve güleryüz gösterdiler.Bize desteklerini ileten vatandaşlarımızın misafirperverliği, içten ve samimi yaklaşımları ile biz Kırşehir'de bu seçimde çok iddialı konuma geldiğimizi gördük.İnşallah Zafer'e ulaşacağız.Zafer Zafer'e inananların olacaktır'' ifadelerini kullandı.    
Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili Adayları Mustafa Kılıç ve Tayfun Saatçi, Boztepe ve Akpınar İlçeleri ile Cemele Köyü'nü ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili adayı olarak Mustafa Kılıç ve Tayfun Saatçi'yi göstermişti.Kılıç ve Saatçi Kırşehir'deki seçim çalışmalarına yoğun şekilde devam ediyor.

 

 

Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili adayları seçim çalışması kapsamında Boztepe ve Akpınar İlçeleri ile Cemel Köyü'nde vatandaşlarla bir araya geldiler.Ziyarete ilişkin Milletvekili adayı Mustafa Kılıç, '' Kırşehir'imizin iki güzel ilçesi, Boztepe ve Akpınar ilçelerimizin güzel insanlarıyla bayramlaşmamızı yaptık.Ayrıca hafif acılı biberiyle Dünyaca ünlü eski beldemiz,Cemele Köy Halkımızı da ziyaret edip bayramlaştık'' dedi.

 

 

VATANDAŞIN BİZE CİDDİ BİR TEVECCÜHÜ VAR

Ziyaretlere ilişkin izlenimlerini aktaran ve vatandaşların kendilerine ciddi bir teveccühü olduğunu belirten Kırşehir Zafer Partisi Milletvekili adayı Mustafa Kılıç, '' Kırşehir ve İlçeleri'ndeki seçim çalışmalarında gördük ki, Ata İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Milletvekili Adayı olarak adımızı duyduklarında vatandaşlarımız, bizleri çok güzel karşıladılar ve güleryüz gösterdiler.Bize desteklerini ileten vatandaşlarımızın misafirperverliği, içten ve samimi yaklaşımları ile biz Kırşehir'de bu seçimde çok iddialı konuma geldiğimizi gördük.İnşallah Zafer'e ulaşacağız.Zafer Zafer'e inananların olacaktır'' ifadelerini kullandı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.