Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, '' Vatandaş İthal Milletvekiline Oy Yok Diyor''

SİYASET 14.04.2023 - 21:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, '' Vatandaş İthal Milletvekiline Oy Yok Diyor''

Zafer Partisi Kırşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ümit Özdağ'ın liderliğinde seçimlere giden ve Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan olan Zafer Partisi'nin Kırşehir Milletvekili adayı Mustafa Kılıç, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.   Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde esnafları ziyaretini sürdüren Kılıç, '' Vatandaşlarımız bizi çok güzel karşılıyor.2 yıl boyunca Kırşehir'i geliştirecek, üreten bir il haline getirecek projeler hazırlardık.Bu projelerimizi insanlara anlatmak için kapı kapı gezeceğiz, sıkılmadık el , girmedik esnaf bırakmayacağız.Çok iyi destekler alıyoruz.Vatandaşlarımız, '' ithal milletvekillerine oy yok'' diyorlar. Sinan Oğan Kırşehir'de en fazla oyu alan Cumhurbaşkanı Adayı olacak'' ifadelerini kullandı.  
Zafer Partisi Kırşehir 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ümit Özdağ'ın liderliğinde seçimlere giden ve Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan olan Zafer Partisi'nin Kırşehir Milletvekili adayı Mustafa Kılıç, seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

 

Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde esnafları ziyaretini sürdüren Kılıç, '' Vatandaşlarımız bizi çok güzel karşılıyor.2 yıl boyunca Kırşehir'i geliştirecek, üreten bir il haline getirecek projeler hazırlardık.Bu projelerimizi insanlara anlatmak için kapı kapı gezeceğiz, sıkılmadık el , girmedik esnaf bırakmayacağız.Çok iyi destekler alıyoruz.Vatandaşlarımız, '' ithal milletvekillerine oy yok'' diyorlar. Sinan Oğan Kırşehir'de en fazla oyu alan Cumhurbaşkanı Adayı olacak'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.