Milletvekilliği İçin İstifa Tarihleri Belli Oldu

SİYASET 22.11.2022 - 11:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Milletvekilliği İçin İstifa Tarihleri Belli Oldu

CHP Genel Merkezi İl ve İlçe Başkanlıklarına gönderdiği talimatta , 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı adayı olacak parti yöneticileri için istifa tarihlerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla, il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen talimatname'de şu ifadelere yer verildi ; Merkez Yönetim Kurulu'nun 21 Kasım 2022 tarihli kararı uyarınca 2023 yılı içerisinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olmayı düşününlerden; İl Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Başkanları, Belde Yönetim Kurulu Üyelerinin, 5 Aralık 2022 ile 26 Aralık 2022 tarihleri arasında görevlerinden istifa etmeleri gerekmektedir.İstifa dilekçelerinin , bekletilmeksizin Genel Sekreterliğe gönderilmesi önem arz etmektedir. İstifa edenlerin yerine Parti Örgütü , Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'nın bilgisi olmadan herhangi bir seçim ya da atama yapılmaması , boşlukların doldurulmaması hususunda gereğini bilgilerinize önemle rica eder, iyi çalışmalar dileriz.  
CHP Genel Merkezi İl ve İlçe Başkanlıklarına gönderdiği talimatta , 2023 genel seçimlerinde milletvekili adayı adayı olacak parti yöneticileri için istifa tarihlerini açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi tarafından, Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve Genel Sekreter Selin Sayek Böke imzasıyla, il ve ilçe başkanlıklarına gönderilen talimatname'de şu ifadelere yer verildi ;

Merkez Yönetim Kurulu'nun 21 Kasım 2022 tarihli kararı uyarınca 2023 yılı içerisinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimlerinde aday adayı olmayı düşününlerden; İl Başkanları, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belde Başkanları, Belde Yönetim Kurulu Üyelerinin, 5 Aralık 2022 ile 26 Aralık 2022 tarihleri arasında görevlerinden istifa etmeleri gerekmektedir.İstifa dilekçelerinin , bekletilmeksizin Genel Sekreterliğe gönderilmesi önem arz etmektedir.

İstifa edenlerin yerine Parti Örgütü , Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı'nın bilgisi olmadan herhangi bir seçim ya da atama yapılmaması , boşlukların doldurulmaması hususunda gereğini bilgilerinize önemle rica eder, iyi çalışmalar dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.