Müfit Göçen'den Mustafa Kendirli'ye Çok Sert Tepki

GÜNDEM 27.04.2021 - 10:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Müfit Göçen'den Mustafa Kendirli'ye Çok Sert Tepki

İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ABD Başkanı Biden'ın soykırım açıklamasının ardından Kırşehir AKP Milletvekili Mustafa Kendirli'nin yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi.

''Gücümüzün farkında olmazsak, vatandaşlarımız arasına kin ve nefret tohumu ekersek, dünyada yalnız bizim olmadığımızı ve çok farklı ülkeler olduğunu  ve gerek vatandaşlarımızda gerek diğer ülkelerle iletişim kurmayı beceremezsek bir takım şer ve düşman odaklarına fırsat vermiş oluruz.'' diyen Müfit Göçen, '' Ermenilerin bitmeyen soykırım yalanı, buna karşı yeterince durmayan, cevap vermeyen, yaptırım uygulamayan, aksine hoş görünmek için Bursa’da Ermenistan maçında Azerbaycan bayraklarını toplatan, diğer yandan haince soykırımı tanıyarak tavır sergileyen HDP’nin seçimlere katılmasını, hazineden milyarlarca destek almasına göz yumarak en büyük desteği sağlayan, Habur Sınır Kapısı, Oslo görüşmeleri, Kobani rezaletini yaşatan, Türk düşmanları ile megri megri söyleyip Barzani’yi Kürdistan Başkanı olarak açıklayarak, bebek katili Öcalan’ın mektubunu meydanlarda okutulmasına izin vererek, Osman Öcalan’ı devletin televizyonuna çıkartarak taraftarlarına mesaj vermesini sağlayan, mecliste temsil edilmelerini sağlayan, her desteği veren bunun yanında, andımızı yasaklayan, milliyetçiliği ayaklar altına alan AKP ve küçük ortakları ABD’nin soykırım ile ilgili açıklamasına, askerlerimizin kafasına çuval geçirilince ‘’nota verilsin’’ taleplerine maalesef ‘’müzik notası mı’’ diye tepki verdiğinde zemin hazırlamışlardı. Ne yazık ki bu günlerin geleceği o günlerden kendini göstermiştir.'' dedi.   KAYBETMEKTE OLDUĞUN İTİBARI BU ŞEKİLDE KAZANAMAZSIN   ABD Başkanı Biden'ın sözde ''soykırımı'' tanımasının ardından Mustafa Kendirli'nin paylaşımı ile ilgili açıklamada da bulunan Göçen, '' Sayın Milletvekili Mustafa Kendirli de ben de varım , buradayım dercesine, milletin adına sesinin yükselteceği yerleri ve işleri bırakıp, aklınca algı yaratmak için İYİ Parti’ye çatıyor. Kaybetmekte olduğu itibarı böyle kazanması mümkün değildir. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar ve bunu savunanlar , özellikle Milli konularda bizlere ders vermeye kalkamazlar.'' ifadelerini kullandı.
İYİ Parti İl Başkanı Müfit Göçen ABD Başkanı Biden'ın soykırım açıklamasının ardından Kırşehir AKP Milletvekili Mustafa Kendirli'nin yaptığı paylaşıma sert tepki gösterdi.

''Gücümüzün farkında olmazsak, vatandaşlarımız arasına kin ve nefret tohumu ekersek, dünyada yalnız bizim olmadığımızı ve çok farklı ülkeler olduğunu  ve gerek vatandaşlarımızda gerek diğer ülkelerle iletişim kurmayı beceremezsek bir takım şer ve düşman odaklarına fırsat vermiş oluruz.'' diyen Müfit Göçen, '' Ermenilerin bitmeyen soykırım yalanı, buna karşı yeterince durmayan, cevap vermeyen, yaptırım uygulamayan, aksine hoş görünmek için Bursa’da Ermenistan maçında Azerbaycan bayraklarını toplatan, diğer yandan haince soykırımı tanıyarak tavır sergileyen HDP’nin seçimlere katılmasını, hazineden milyarlarca destek almasına göz yumarak en büyük desteği sağlayan, Habur Sınır Kapısı, Oslo görüşmeleri, Kobani rezaletini yaşatan, Türk düşmanları ile megri megri söyleyip Barzani’yi Kürdistan Başkanı olarak açıklayarak, bebek katili Öcalan’ın mektubunu meydanlarda okutulmasına izin vererek, Osman Öcalan’ı devletin televizyonuna çıkartarak taraftarlarına mesaj vermesini sağlayan, mecliste temsil edilmelerini sağlayan, her desteği veren bunun yanında, andımızı yasaklayan, milliyetçiliği ayaklar altına alan AKP ve küçük ortakları ABD’nin soykırım ile ilgili açıklamasına, askerlerimizin kafasına çuval geçirilince ‘’nota verilsin’’ taleplerine maalesef ‘’müzik notası mı’’ diye tepki verdiğinde zemin hazırlamışlardı. Ne yazık ki bu günlerin geleceği o günlerden kendini göstermiştir.'' dedi.

 

KAYBETMEKTE OLDUĞUN İTİBARI BU ŞEKİLDE KAZANAMAZSIN

 

ABD Başkanı Biden'ın sözde ''soykırımı'' tanımasının ardından Mustafa Kendirli'nin paylaşımı ile ilgili açıklamada da bulunan Göçen, '' Sayın Milletvekili Mustafa Kendirli de ben de varım , buradayım dercesine, milletin adına sesinin yükselteceği yerleri ve işleri bırakıp, aklınca algı yaratmak için İYİ Parti’ye çatıyor. Kaybetmekte olduğu itibarı böyle kazanması mümkün değildir. Milliyetçiliği ayaklar altına alanlar ve bunu savunanlar , özellikle Milli konularda bizlere ders vermeye kalkamazlar.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.