Mustafa Kendirli Kırklareli'nde Sahaya İndi

SİYASET 22.10.2022 - 15:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mustafa Kendirli Kırklareli'nde Sahaya İndi

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, parti çalışmaları kapsamında Kırklareli'ne gitti.

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'nde esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, ''Kırşehir'de neden göremiyoruz?'' diye eleştiriliyordu.Mustafa Kendirli bu kez de parti çalışmaları kapsamında Kırklareli'nde ortaya çıktı.     Koordinatörlüğünü yürüttüğü Kırklareli'nde AK Parti il ve ilçe temsilcilikleri ile çeşitli STK'ları ziyaret eden Kendirli, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.     Kendirli'ye AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz , AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve diğer teşkilat mensupları da eşlik etti.     Kendirli'nin ziyaretinin Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından paylaşılmasına rağmen Kırklareli İl Başkanlığı sayfasından paylaşılmaması ise dikkat çekti.      
Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, parti çalışmaları kapsamında Kırklareli'ne gitti.

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir'in Kozaklı İlçesi'nde esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli, ''Kırşehir'de neden göremiyoruz?'' diye eleştiriliyordu.Mustafa Kendirli bu kez de parti çalışmaları kapsamında Kırklareli'nde ortaya çıktı.

 

 

Koordinatörlüğünü yürüttüğü Kırklareli'nde AK Parti il ve ilçe temsilcilikleri ile çeşitli STK'ları ziyaret eden Kendirli, esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

 

 

Kendirli'ye AK Parti Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz , AK Parti İl Başkanı Alper Çiler ve diğer teşkilat mensupları da eşlik etti.

 

 

Kendirli'nin ziyaretinin Lüleburgaz İlçe Teşkilatı tarafından paylaşılmasına rağmen Kırklareli İl Başkanlığı sayfasından paylaşılmaması ise dikkat çekti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.