Mustafa Kendirli'den Hala Ses Yok

SİYASET 26.03.2021 - 11:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mustafa Kendirli'den Hala Ses Yok

Geçtiğimiz hafta Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin ortaya attığı iddialar ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''İspat ederse Belediye Başkanlığını bırakırım'' demişti ancak Kendirli'den bu süre içerisinde hala bir açıklama gelmedi.

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli geçtiğimiz haftalarda sosyal medya üzerinden yayın yapan bir medya organına verdiği demeçte Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile ilgili , ''Bugün duydum bacanağını da sayın Ekicioğlu bir iştirakin başına müdür olarak getirmiş'' ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un başkanlık ettiği ancak Ekicioğlu'nun davet edilmediği için katılmadığı il koordinasyon toplantısı ile ilgili de ''Toplantıya biz davet ettik hatta Ben davet ettim özellikle'' iddialarında bulunmuştu.   ''İSPAT EDERSE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BIRAKIRIM''   Selahattin Ekicioğlu ise söz konusu iddialar ile ilgili , '' İspat ederse Belediye Başkanlığını bırakırım, edemezse kendisi ne yapar onu bilemem.Ben bu bacanağımı da bulmak istiyorum.Bacanağımı bulsun getirsinler.Beni Vali bey , valilikteki karşılama törenine davet etti ve ben de katıldım.Ancak il koordinasyon toplantısına davet edilmediğim için katılamadım.'' demişti.   MUSTAFA KENDİRLİ'DEN HERHANGİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''İspat ederse Belediye Başkanlığını bırakırım.İspat edemezse kendisi ne yapar onu bilemem'' sözlerinin üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen Mustafa Kendirli'den hala bir açıklama gelmedi.Kendirli'nin ortaya attığı iddiaları ispatlayamaması durumunda ise nasıl bir karar alacağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Geçtiğimiz hafta Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin ortaya attığı iddialar ile ilgili Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''İspat ederse Belediye Başkanlığını bırakırım'' demişti ancak Kendirli'den bu süre içerisinde hala bir açıklama gelmedi.

Kırşehir AK Parti Milletvekili Mustafa Kendirli geçtiğimiz haftalarda sosyal medya üzerinden yayın yapan bir medya organına verdiği demeçte Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile ilgili , ''Bugün duydum bacanağını da sayın Ekicioğlu bir iştirakin başına müdür olarak getirmiş'' ve Çevre Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un başkanlık ettiği ancak Ekicioğlu'nun davet edilmediği için katılmadığı il koordinasyon toplantısı ile ilgili de ''Toplantıya biz davet ettik hatta Ben davet ettim özellikle'' iddialarında bulunmuştu.

 

''İSPAT EDERSE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI BIRAKIRIM''

 

Selahattin Ekicioğlu ise söz konusu iddialar ile ilgili , '' İspat ederse Belediye Başkanlığını bırakırım, edemezse kendisi ne yapar onu bilemem.Ben bu bacanağımı da bulmak istiyorum.Bacanağımı bulsun getirsinler.Beni Vali bey , valilikteki karşılama törenine davet etti ve ben de katıldım.Ancak il koordinasyon toplantısına davet edilmediğim için katılamadım.'' demişti.

 

MUSTAFA KENDİRLİ'DEN HERHANGİ BİR AÇIKLAMA GELMEDİ

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu , ''İspat ederse Belediye Başkanlığını bırakırım.İspat edemezse kendisi ne yapar onu bilemem'' sözlerinin üzerinden 1 hafta geçmesine rağmen Mustafa Kendirli'den hala bir açıklama gelmedi.Kendirli'nin ortaya attığı iddiaları ispatlayamaması durumunda ise nasıl bir karar alacağı ise kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.