Mustafa Kendirli'ye Göre Kırşehir Ticaretini Niğde-Ankara Otoyolu Canlandıracak

GÜNDEM 28.06.2020 - 21:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mustafa Kendirli'ye Göre Kırşehir Ticaretini Niğde-Ankara Otoyolu Canlandıracak

2018 Yılında yatırım programına alınan ancak genel seçimlerin ardından rafa kaldırılan Kırşehir Çevre Yolunun akıbeti ile ilgili açıklamada bulunmayan Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli , yapımı devam Niğde-Ankara Otoyolunu değerlendirdi.

Yerel seçimlerin ardından yaptığı ''Kırşehir'e artık yeter'' açıklaması ile tepkileri üzerine çeken AKP Milletvekili  Mustafa Kendirli Niğde-Ankara Otoyolunun Kırşehir ticaretini canlandıracağını iddia etti.2018 yılı yatırım programına alınan ancak ''para yok'' bahanesiyle ihalesi yapılmadan rafa kaldırılan Kırşehir Çevre Yolunun aksine Niğde-Ankara otoyolu ihale edilerek  2 yıllık süreç içerisinde yüzde 85'i tamamlanmıştı.Kırşehir'e en yakın noktası 28 km uzakta bulunan otoyol için Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli önemli açıklamalarda bulundu.   Yapımı Devam Eden Niğde-Ankara Otoyolunun yüzde 85'i tamamlandı   ''KIRŞEHİR TİCARETİNİ CANLANDIRACAK''   Otoyolun 34 km'sinin Kırşehir sınırları içerisinde bulunduğunu dile getiren Mustafa Kendirli, ''Marmara Bölgesi'ni Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine bağlayacak Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'i de tamamlandı. Otoyol hizmete girdiğinde bağlantı yollarındaki trafik güvenliğinin sağlanacağı gibi seyahat sürelerinin kısalacağını, yöredeki turizm ve sanayinin gelişmesine katkı sağlayacağı da unutulmamalıdır. Yapımı devam eden Ankara-Niğde Otoyolu'nun Kırşehir ekonomisine olumlu etkileri de olacaktır. Ankara-Niğde Otoyolu şehrimiz için imkanları, fırsatları beraberinde getirecektir. İnanıyorum ki açılacak yolla birlikte ticarette canlanma yaşanacaktır. Mesafeler kısaltarak, insanımızın sevdiklerine daha kolay ve sağlıklı kavuşmasını hedefliyoruz. Bir bölümü Kırşehir'den geçecek Ankara-Niğde Otoyolu'nun hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.
2018 Yılında yatırım programına alınan ancak genel seçimlerin ardından rafa kaldırılan Kırşehir Çevre Yolunun akıbeti ile ilgili açıklamada bulunmayan Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli , yapımı devam Niğde-Ankara Otoyolunu değerlendirdi.

Yerel seçimlerin ardından yaptığı ''Kırşehir'e artık yeter'' açıklaması ile tepkileri üzerine çeken AKP Milletvekili  Mustafa Kendirli Niğde-Ankara Otoyolunun Kırşehir ticaretini canlandıracağını iddia etti.2018 yılı yatırım programına alınan ancak ''para yok'' bahanesiyle ihalesi yapılmadan rafa kaldırılan Kırşehir Çevre Yolunun aksine Niğde-Ankara otoyolu ihale edilerek  2 yıllık süreç içerisinde yüzde 85'i tamamlanmıştı.Kırşehir'e en yakın noktası 28 km uzakta bulunan otoyol için Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli önemli açıklamalarda bulundu.

 

Yapımı Devam Eden Niğde-Ankara Otoyolunun yüzde 85'i tamamlandı

 

''KIRŞEHİR TİCARETİNİ CANLANDIRACAK''

 

Otoyolun 34 km'sinin Kırşehir sınırları içerisinde bulunduğunu dile getiren Mustafa Kendirli, ''Marmara Bölgesi'ni Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine bağlayacak Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'i de tamamlandı. Otoyol hizmete girdiğinde bağlantı yollarındaki trafik güvenliğinin sağlanacağı gibi seyahat sürelerinin kısalacağını, yöredeki turizm ve sanayinin gelişmesine katkı sağlayacağı da unutulmamalıdır. Yapımı devam eden Ankara-Niğde Otoyolu'nun Kırşehir ekonomisine olumlu etkileri de olacaktır. Ankara-Niğde Otoyolu şehrimiz için imkanları, fırsatları beraberinde getirecektir. İnanıyorum ki açılacak yolla birlikte ticarette canlanma yaşanacaktır. Mesafeler kısaltarak, insanımızın sevdiklerine daha kolay ve sağlıklı kavuşmasını hedefliyoruz. Bir bölümü Kırşehir'den geçecek Ankara-Niğde Otoyolu'nun hayırlı olmasını diliyorum." açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.