Necmettin Erkan, '' Arayıp da Telefonuna Dönmediğim Yoktur''

SİYASET 13.04.2023 - 21:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Necmettin Erkan, '' Arayıp da Telefonuna Dönmediğim Yoktur''

AK Parti Kırşehir Milletvekili adayları Necmettin Erkan ve Dr. Osman Arslan Kırşehir teşkilatıyla bir araya geldi.

İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Seher Ünsal, Milletvekili adayları Necmettin Erkan, Dr. Osman Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci, Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Kaman İlçe Başkanı Mustafa Şahin, belediye ve il genel meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.     ''TELEFONUNA DÖNMEDİĞİM YOKTUR'' Toplantıda konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Necmettin Erkan “Ben uzakta olan bir insan değilim.Sahayı da bilen bir insanım.Köylü çocuğuyum.Büyükabdiuşağı Köyü'ndenim.Devletin birçok kademesinde görev yaptım.Cumhurbaşkanımızla, TOBB Başkanımızla, 12 Bakanımızla birebir çalıştım.11 yıl da genel müdürlük yaptım.Bu süre zarfında da sizlere uzak olmadım.Geçen dönem aday olduğumdan bugüne kadar şöyle bir iddiam vardır ; Kırşehir içerisinde arayıp da telefonuna dönmediğim kişi yoktur.Biz şunu yapacağız bunu yapacağız demiyoruz.Biz herşeyi sizlerle yapacağız'' ifadelerini kullandı.     ''GİTMEDİĞİMİZ KAPI SIKMADIĞIMIZ EL BIRAKMAYACAĞIZ'' AK Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Dr. Osman Arslan “Bizlere teveccüh gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Böyle büyük bir ailenin bir mensubumu olduğum için çok mutluyum. Teşkilatlarımız ile Allah’ın izniyle Kırşehir’de tarihi bir rekor kıracağız. Kırşehir’de gitmediğimiz kapı sıkmadığımız el bırakmayacağız. İnşaallah seçildiğimiz takdirde halktan kopuk değil vatandaşlarımız ile iç içe olacağız.Kırşehir “Doğru yolun doğru adamına” her zaman sahip çıkmıştır.  Bizler de her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında ve emrinde olacağız.” Dedi
AK Parti Kırşehir Milletvekili adayları Necmettin Erkan ve Dr. Osman Arslan Kırşehir teşkilatıyla bir araya geldi.

İl Başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Seher Ünsal, Milletvekili adayları Necmettin Erkan, Dr. Osman Arslan, Merkez İlçe Başkanı Ali Demir, Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Haydar Bilgin, İl Genel Meclis Başkanı Emre Demirci, Akçakent Belediye Başkanı Yılmaz Kılıç, Kaman Belediye Başkanı Necati Çolak, Kaman İlçe Başkanı Mustafa Şahin, belediye ve il genel meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri katıldı.

 

 

''TELEFONUNA DÖNMEDİĞİM YOKTUR''

Toplantıda konuşan AK Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Necmettin Erkan “Ben uzakta olan bir insan değilim.Sahayı da bilen bir insanım.Köylü çocuğuyum.Büyükabdiuşağı Köyü'ndenim.Devletin birçok kademesinde görev yaptım.Cumhurbaşkanımızla, TOBB Başkanımızla, 12 Bakanımızla birebir çalıştım.11 yıl da genel müdürlük yaptım.Bu süre zarfında da sizlere uzak olmadım.Geçen dönem aday olduğumdan bugüne kadar şöyle bir iddiam vardır ; Kırşehir içerisinde arayıp da telefonuna dönmediğim kişi yoktur.Biz şunu yapacağız bunu yapacağız demiyoruz.Biz herşeyi sizlerle yapacağız'' ifadelerini kullandı.

 

 

''GİTMEDİĞİMİZ KAPI SIKMADIĞIMIZ EL BIRAKMAYACAĞIZ''

AK Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Dr. Osman Arslan “Bizlere teveccüh gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Böyle büyük bir ailenin bir mensubumu olduğum için çok mutluyum. Teşkilatlarımız ile Allah’ın izniyle Kırşehir’de tarihi bir rekor kıracağız. Kırşehir’de gitmediğimiz kapı sıkmadığımız el bırakmayacağız. İnşaallah seçildiğimiz takdirde halktan kopuk değil vatandaşlarımız ile iç içe olacağız.Kırşehir “Doğru yolun doğru adamına” her zaman sahip çıkmıştır.  Bizler de her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında ve emrinde olacağız.” Dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.