Neşet Ertaş Barajı'nın Kesin Kabulü Yapıldı

GÜNDEM 13.09.2022 - 13:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş Barajı'nın Kesin Kabulü Yapıldı

Akpınar'da yapımı tamamlanan Neşet Ertaş Barajının kesin kabulünün gerçekleştiği bildirildi.

2017 yılında yapımına başlanan ve Neşet Ertaş'ın adını taşıyan DSİ'ye bağlı Neşet Ertaş Barajı'nın yapımı 2021 yılı içinde tamamlanmış ve su tutulmaya başlanmıştı.Devlet Su İşleri'nden yapılan açıklamada 2 bin 800 dekar araziyi sulayacak olan barajın kesin kabulünün de gerçekleştiği bildirildi.     Devlet Su İşleri 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''Temelden 50 metre yüksekliğe sahip olan Kırşehir Neşet Ertaş Barajı 1,55 milyon m³su depolama hacmiyle 2.800 dekar arazinin sulanmasına hizmet edecektir'' denildi. Kırşehir Akpınar Neşet Ertaş Göleti İşi'nin kesin kabulü Bölge Müdür Yardımcısı Aslı Erdoğan başkanlığında yapıldı.  
Akpınar'da yapımı tamamlanan Neşet Ertaş Barajının kesin kabulünün gerçekleştiği bildirildi.

2017 yılında yapımına başlanan ve Neşet Ertaş'ın adını taşıyan DSİ'ye bağlı Neşet Ertaş Barajı'nın yapımı 2021 yılı içinde tamamlanmış ve su tutulmaya başlanmıştı.Devlet Su İşleri'nden yapılan açıklamada 2 bin 800 dekar araziyi sulayacak olan barajın kesin kabulünün de gerçekleştiği bildirildi.

 

 

Devlet Su İşleri 12. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, ''Temelden 50 metre yüksekliğe sahip olan Kırşehir Neşet Ertaş Barajı 1,55 milyon m³su depolama hacmiyle 2.800 dekar arazinin sulanmasına hizmet edecektir'' denildi.

Kırşehir Akpınar Neşet Ertaş Göleti İşi'nin kesin kabulü Bölge Müdür Yardımcısı Aslı Erdoğan başkanlığında yapıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.