Pakistan Büyükelçisi Kırşehir'e Geldi

DÜNYA 15.04.2023 - 11:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Pakistan Büyükelçisi Kırşehir'e Geldi

Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Yousaf Junaid, İİBF Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin'in girişimleriyle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde öğrenim gören Pakistanlı öğrencilerle buluşmak için Kırşehir'e geldi ve bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Program öncesi Pakistan Büyükelçisi Junaid, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin ile birlikte Vali Vekili Zikri Şahin ve Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti.     Daha sonra Pakistan Büyükelçisi Yousaf Junaid, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı makamında ziyaretti.     Pakistan uyruklu öğrencilerin KAEÜ'de eğitim görmelerinden mutluluk duyduğunu belirten Junaid, Türkiye ile Pakistan arasındaki kardeşlik ve sevgiye dair duyguların her zaman var olduğunu ve devam edeceğini vurguladı.     Rektör Karakaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyükelçi Junaid ve beraberindekilere teşekkür etti.     Junaid, KAEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin ile birlikte, Pakistan uyruklu öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet etti. İİBF'de gerçekleşen görüşmede Çetin, Pakistan uyruklu öğrencilerin çalışmaları, eğitimi, üniversitenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
Pakistan'ın Ankara Büyükelçisi Yousaf Junaid, İİBF Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin'in girişimleriyle Kırşehir Ahi Evran Üniversitesinde öğrenim gören Pakistanlı öğrencilerle buluşmak için Kırşehir'e geldi ve bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Program öncesi Pakistan Büyükelçisi Junaid, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin ile birlikte Vali Vekili Zikri Şahin ve Vali Yardımcısı İsmail Çetinkaya'yı ziyaret etti.

 

 

Daha sonra Pakistan Büyükelçisi Yousaf Junaid, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya'yı makamında ziyaretti.

 

 

Pakistan uyruklu öğrencilerin KAEÜ'de eğitim görmelerinden mutluluk duyduğunu belirten Junaid, Türkiye ile Pakistan arasındaki kardeşlik ve sevgiye dair duyguların her zaman var olduğunu ve devam edeceğini vurguladı.

 

 

Rektör Karakaya ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyükelçi Junaid ve beraberindekilere teşekkür etti.

 

 

Junaid, KAEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Dekanı Prof. Dr. Nur Çetin ile birlikte, Pakistan uyruklu öğrencilerle bir araya gelerek, sohbet etti. İİBF'de gerçekleşen görüşmede Çetin, Pakistan uyruklu öğrencilerin çalışmaları, eğitimi, üniversitenin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.