Petlas ve Çemaş'ta İşçiler Çıkarılıyor

EKONOMİ 02.05.2023 - 22:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Petlas ve Çemaş'ta İşçiler Çıkarılıyor

Kırşehir'de işçilerin maaşlarına zam yapan Petlas ve Çemaş'ta işçi çıkarmaların başladığı belirtiliyor.

Yılbaşı öncesi işçi maaşlarına yaklaşık yüzde yüz zam yapan Petlas ve Çemaş'ta işçi çıkarmaların başladığı belirtiliyor.İşçi çıkarmanın gerekçesi olarak ise küçülmeye gidilmesinin gösterildiği ileri sürülüyor.Konuyla ilgili gazetemize ulaşan işçi eşi, '' Çemaş ve Petlas Dünya kadar zam yaptı diye her yerde paylaşıldı.Şimdi ise ikisi de küçülmeye gidiyoruz diye çatır çatır işçi çıkarıyor.Çıkarılanlardan birisi de benim eşim ve mesai bitiminde çıkışını eline verip göndermişler.Bu adam nereden iş bulsun? Onca geleceğe dönük maaşına güvenip yaptığı onca taksit ve borcu nasıl ödesin ? Hadi devlet 6 bin TL işsizlik maaşı verdi diyelim neye yetecek bu ? Nerede görülmüş habersiz pat diye ''küçülüyoruz'' küçülüyoruz diyerek işten çıkarmak? İşçiler çıkarılmaya devam edecekmiş '' ifadelerini kullandı.   Petlas insan kaynakları uzmanı Ramazan Sarıyıldız, Petlas'ta böyle bir işçi çıkarma durumunun söz konusu oolmadığını aksine Petlas'ın işçi alımı yaptığını belirtti.
Kırşehir'de işçilerin maaşlarına zam yapan Petlas ve Çemaş'ta işçi çıkarmaların başladığı belirtiliyor.

Yılbaşı öncesi işçi maaşlarına yaklaşık yüzde yüz zam yapan Petlas ve Çemaş'ta işçi çıkarmaların başladığı belirtiliyor.İşçi çıkarmanın gerekçesi olarak ise küçülmeye gidilmesinin gösterildiği ileri sürülüyor.Konuyla ilgili gazetemize ulaşan işçi eşi, '' Çemaş ve Petlas Dünya kadar zam yaptı diye her yerde paylaşıldı.Şimdi ise ikisi de küçülmeye gidiyoruz diye çatır çatır işçi çıkarıyor.Çıkarılanlardan birisi de benim eşim ve mesai bitiminde çıkışını eline verip göndermişler.Bu adam nereden iş bulsun? Onca geleceğe dönük maaşına güvenip yaptığı onca taksit ve borcu nasıl ödesin ? Hadi devlet 6 bin TL işsizlik maaşı verdi diyelim neye yetecek bu ? Nerede görülmüş habersiz pat diye ''küçülüyoruz'' küçülüyoruz diyerek işten çıkarmak? İşçiler çıkarılmaya devam edecekmiş '' ifadelerini kullandı.

 

Petlas insan kaynakları uzmanı Ramazan Sarıyıldız, Petlas'ta böyle bir işçi çıkarma durumunun söz konusu oolmadığını aksine Petlas'ın işçi alımı yaptığını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.