Sağanak Yağış Boztepe'yi Vurdu

GÜNDEM 01.06.2023 - 18:54, Güncelleme: 01.06.2023 - 18:54
 

Sağanak Yağış Boztepe'yi Vurdu

Kırşehir'in Boztepe İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış sele yola açtı.

Boztepe ilçesinde etkili olan sağanak yağış  sele yol açtı; tarım arazileri zarar gördü ve bir mandırada 8 hayvan telef oldu. Ş İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, bölgeye giderek çiftçinin zararını yerinde inceledi.Kırşehir'in Boztepe ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu, tarım arazileri zarar gördü ve bir mandırada 8 hayvan telef oldu.  İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, bölgeye giderek çiftçinin zararını yerinde inceledi. Seçen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Kırşehir'de başlayan ani yağıştan sonra oluşan zararları görmek için Boztepe ilçende çiftçimizi ve işletmeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ettik" dedi.Çimeli köyünde yaşanan sel sonrası bir mandırada 8 küçükbaş hayvan ise telef oldu. 
Kırşehir'in Boztepe İlçesi'nde etkili olan sağanak yağış sele yola açtı.

Boztepe ilçesinde etkili olan sağanak yağış  sele yol açtı; tarım arazileri zarar gördü ve bir mandırada 8 hayvan telef oldu. Ş İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, bölgeye giderek çiftçinin zararını yerinde inceledi.Kırşehir'in Boztepe ilçesinde etkili olan sağanak sele neden oldu, tarım arazileri zarar gördü ve bir mandırada 8 hayvan telef oldu. 

İl Tarım ve Orman Müdürü Duran Seçen, bölgeye giderek çiftçinin zararını yerinde inceledi. Seçen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada "Kırşehir'de başlayan ani yağıştan sonra oluşan zararları görmek için Boztepe ilçende çiftçimizi ve işletmeleri ziyaret ederek sorunları yerinde tespit ettik" dedi.Çimeli köyünde yaşanan sel sonrası bir mandırada 8 küçükbaş hayvan ise telef oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.