Sağlık Çalışanlarına Kırşehir'den Tam Destek

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2020 - 08:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlık Çalışanlarına Kırşehir'den Tam Destek

Türkiye yeni tip koronavirüsle mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsam mücadelenin en ön saflarında bulunan birçok sağlıkçı da virüs kaptı.Öyle ki virüs kapan sağlıkçıların tedavi görüp iyileştikten sonra bile işlerine devam edip virüslü insanlara müdahele ettikleri belirtiliyor.Bu kapsamda Türkiye de sağlıkçılara bugün saat 21.00'de balkonlara çıkarak alkışlarla moral ve destek vermek adına harekete geçti. KIRŞEHİR'DEN TAM DESTEK Tüm Türkiye'de olduğu Kırşehir'de saat 21:00'de balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarına alkışlarla destek verdi.Sağlık çalışanlarından ise vatandaşlara bir mesaj vardı : Biz sizin için burada kalıyoruz , siz de bizim için evde kalın.

Türkiye yeni tip koronavirüsle mücadeleye hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsam mücadelenin en ön saflarında bulunan birçok sağlıkçı da virüs kaptı.Öyle ki virüs kapan sağlıkçıların tedavi görüp iyileştikten sonra bile işlerine devam edip virüslü insanlara müdahele ettikleri belirtiliyor.Bu kapsamda Türkiye de sağlıkçılara bugün saat 21.00'de balkonlara çıkarak alkışlarla moral ve destek vermek adına harekete geçti.

KIRŞEHİR'DEN TAM DESTEK

Tüm Türkiye'de olduğu Kırşehir'de saat 21:00'de balkonlara çıkarak sağlık çalışanlarına alkışlarla destek verdi.Sağlık çalışanlarından ise vatandaşlara bir mesaj vardı : Biz sizin için burada kalıyoruz , siz de bizim için evde kalın.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.