Sağlık Sen'in Yeni Genel Başkanı Kırşehirli Mahmut Faruk Doğan Oldu

SAĞLIK 06.03.2023 - 00:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sağlık Sen'in Yeni Genel Başkanı Kırşehirli Mahmut Faruk Doğan Oldu

18 Şubat’ta yapılması beklenen ancak deprem felaketi ile 4 Mart’a ertelenen Sağlık Sen’de kongre sona erdi. Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan oldu.

Mahmut Faruk Doğan, Sağlık Sen 7. Olağan Genel Kurulunda delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeni Sağlık Sen'in yeni Genel Başkanı oldu.     Genel Başkanlık için mevcut Başkan Semih Durmuş’un karşısında adaylığını açıklayan Mahmut Faruk Mahmut Faruk Doğan 179 oy alırken Semih Durmuş ise 120 delegenin oyunu aldı.   Mehmet Faruk Doğan Kimdir ? Kırşehir'in Kaman ilçesinde 1974 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Mahmut Faruk Doğan, İlkokul, ortaokul ve lise tahsilini Kırıkkale'de tamamlayan Mahmut Faruk Doğan, Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Bölümünün önlisans programından mezun olmuştur. Daha sonra yine Anadolu Üniversitesi’nde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitimini bitirmiştir. Kayseri Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi alanında ise yüksek lisans eğitimi yapmıştır.   Mahmut Faruk Doğan Branşı Nedir? Mahmut Faruk Doğan, 1996 yılında Kayseri Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olarak memuriyet hayatına başlamıştır. 2009-2013 yılları arasında Sağlık-Sen'in Kayseri Şubesinde Başkan Yardımcılığı, 2013-2019 yılları arasında ise Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanlığı görevini yapmıştır. Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen’in (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) 2 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu’nda, Genel Başkan Yardımcılığı (Mali işlerden sorumlu) görevine seçilmiştir. Mahmut Faruk Doğan evli ve 2 çocuk babasıdır.
18 Şubat’ta yapılması beklenen ancak deprem felaketi ile 4 Mart’a ertelenen Sağlık Sen’de kongre sona erdi. Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan oldu.

Mahmut Faruk Doğan, Sağlık Sen 7. Olağan Genel Kurulunda delegelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeni Sağlık Sen'in yeni Genel Başkanı oldu.

 

 

Genel Başkanlık için mevcut Başkan Semih Durmuş’un karşısında adaylığını açıklayan Mahmut Faruk Mahmut Faruk Doğan 179 oy alırken Semih Durmuş ise 120 delegenin oyunu aldı.

 

Mehmet Faruk Doğan Kimdir ?

Kırşehir'in Kaman ilçesinde 1974 yılında dünyaya gözlerini açmıştır.

Mahmut Faruk Doğan, İlkokul, ortaokul ve lise tahsilini Kırıkkale'de tamamlayan Mahmut Faruk Doğan, Anadolu Üniversitesi Laborant ve Veteriner Bölümünün önlisans programından mezun olmuştur. Daha sonra yine Anadolu Üniversitesi’nde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde lisans eğitimini bitirmiştir. Kayseri Erciyes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Sağlık Yönetimi alanında ise yüksek lisans eğitimi yapmıştır.

 

Mahmut Faruk Doğan Branşı Nedir?

Mahmut Faruk Doğan, 1996 yılında Kayseri Devlet Hastanesi’nde sağlık memuru olarak memuriyet hayatına başlamıştır. 2009-2013 yılları arasında Sağlık-Sen'in Kayseri Şubesinde Başkan Yardımcılığı, 2013-2019 yılları arasında ise Sağlık-Sen Kayseri Şube Başkanlığı görevini yapmıştır.

Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen’in (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) 2 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu’nda, Genel Başkan Yardımcılığı (Mali işlerden sorumlu) görevine seçilmiştir. Mahmut Faruk Doğan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.