Savcılı Plajı İçin İlana Çıkıldı

TURİZM 12.01.2023 - 09:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Savcılı Plajı İçin İlana Çıkıldı

İç Anadolu'nun plajı olarak bilinen Savcılı Plajı'nda yeni yapılan tesis açık artırma ile kiralanacak.

2 yıl önce Kırşehir'e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Savcılı plajına yeni bir proje yapacaklarını açıklamıştı.Dönemin Valisi İbrahim Akın ise  Projede mesire alanı, çocuk oyun parkları, cafe ve restoranlar, mescid, kamelyalar, yürüyüş yolu ve otopark gibi bölümlernin yer aldığını belirtmişti.Söz konusu proje tamamlandı ve İl Özel İdaresi tarafından açık arttırmayla kiralanmak üzere ilana çıkıldı.   İŞTE İLAN DETAYLARI
İç Anadolu'nun plajı olarak bilinen Savcılı Plajı'nda yeni yapılan tesis açık artırma ile kiralanacak.

2 yıl önce Kırşehir'e gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Savcılı plajına yeni bir proje yapacaklarını açıklamıştı.Dönemin Valisi İbrahim Akın ise  Projede mesire alanı, çocuk oyun parkları, cafe ve restoranlar, mescid, kamelyalar, yürüyüş yolu ve otopark gibi bölümlernin yer aldığını belirtmişti.Söz konusu proje tamamlandı ve İl Özel İdaresi tarafından açık arttırmayla kiralanmak üzere ilana çıkıldı.

 

İŞTE İLAN DETAYLARI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.