Şehitlerimizin İsimleri ve Memleketleri Belli Oldu
Çatışmalarda şehit edilen Uzman Çavuş Ali Yılmaz’ın dede ocağına acı haber ulaştı. Karamanlı ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesi Fidanlık Caddesinde bulunan dede evine acı haberi, sağlık ekipleri ve askeri yetkililer tarafından verildi. Şehidin dede evine ve mahalleye Türk bayrağı asıldı. Yılmaz’ın nişanlı olduğu öğrenildi.,
Piyade Binbaşı Bülent Albayrak-Kocaeli
El Bab çevresinde DAEŞ’in intihar saldırısında şehit olan Piyade Binbaşı Bülent Albayrak’ın Kocaeli’nin Gölcük ilçesinde yaşayan babasına acı haber verildi. Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve ilçe müftüsü Mehmet Yazıcı ile askeri yetkililer, şehadet haberini vermek için Şirinköy Mahallesi’nde şehidin babası Hasan Albayrak’ın yaşadığı eve geldi. 112 ekipleri evin önünde hazır bekletildi. Haber verilmesinin ardından baba Albayrak’a, 112 ekipleri tarafından müdahale edildi. Aile daha sonra şehidin Ankara’daki evine hareket etti. Evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen şehit binbaşı Bülent Albayrak’ın, annesini 17 Ağustos Marmara Depremi’nde kaybettiği öğrenildi.
HASAN KAVUZ- SAMSUNEl Bab’da çıkan çatışmalarda şehit düşen 14 askerden biri olan Uzman Çavuş Hasan Kavuz’un ailesine acı haber ulaştı. İstanbul’da yaşayan ailenin aslen Samsun’un Çarşamba İlçesi Paşayazı Köyü nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi. Baba Ertan ve anne Safiye Kavuz’un acı haberle birlikte Samsun’a gelmek üzere İstanbul’dan yola çıktıkları belirtildi. Bekar olan Şehit Uzman Çavuş Hasan Kavuz’un Çarşamba İlçesi Paşayazı Köyü’nde yarın toprağa verileceği ifade edildi.
Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş-İzmir
Şehit olanların arasında bordo bereli Astsubay Kıdemli Üstçavuş Furkan Yavaş'ın İzmir'deki baba ocağına, askeri yetkililer acı haberi verdi. Şehidin babası emekli polis memuru Süleyman Sırrı Yavaş, annesi Zeynep Yavaş ve kız kardeşi Nisa Garipoğlu büyük üzüntü yaşadı. Ailenin yaşadığı apartmana Türk bayrağı asıldı. Şehit Astsubay Furkan Yavaş'ın ailesinin yanına en son Ramazan bayramında geldiği, ailenin Yavaş ile telefonda sık sık görüştüğü öğrenildi.
Astsubay Göktan Özüpek-Kırklareli
Astsubay Göktan Özüpek’in baba ocağına ateş düştü. 2 ay önce evlendiği öğrenilen Astsubay Göktan Özüpek’in şehit olduğunu duyan anne Özüpek gözyaşlarına boğuldu. Şehidin evine Türk bayrakları asılırken, sağlık ekipleri de evin önünde hazır bekledi. "Acımız büyük" Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Acımız büyük. Kırklarelimiz yangın yeri. Piyade Astsubay Üstçavuş Göktan Özüpek Suriye'de El Bab'daki operasyonlarda şehit düştü" ifadelerini kullandı.
Bülent Albayrak- Bursa
Şehit Binbaşının Orhangazi Devlet Hastanesinde ameliyat hemşiresi olarak görev yapan ablası Gamze Göktepe'nin acı haberi aldıktan sonra önce Gölcük'e, ardından da evli bir çocuk babası Bülent Albayrak'ın evine gittiği öğrenildi. Albayrak'ın annesini Marmara depreminde kaybettiği öğrenildi. Aynı operasyonda şehit düşen Bursalı Piyade Uzman Çavuş Ferhat Demir'in acı haberi de ailesine güçlükle verildi. Merkez Yıldırım ilçesi Samanlı Mahallesi'nde oturan ve Kayseri 1. Komando Tugay Komutanlığı'nda görev yapan Demir'in ailesine acı haber askeri görevliler tarafından verildi. 3 ay önce düğün yapıp görevine geri dönen Şehit Uzman Çavuş Ferhat Demir'in evine komşuları tarafından Türk bayrağı asıldı.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



