Selahattin Ekicioğlu, ''En Ağır Şekilde Cezalandırılmalarını İstiyoruz''

GÜNDEM 28.03.2022 - 21:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Selahattin Ekicioğlu, ''En Ağır Şekilde Cezalandırılmalarını İstiyoruz''

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Hasan Aydoğan ve kız arkadaşı Şeyma Demir'i öldürdükten sonra Kızılırmak'a atan güvenlik görevlileri Şefik Ekici ve Sami Aydoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Demirören Haber Ajansından Fahrettin Toker'e konuşan  Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun açıklamaları şu şekilde :   ''SUÇ İŞLEYENLERİN EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUZ'' '' Kentimizde hiç istenmeyen bir olay yaşandı. Bu olay hepimizi derinden üzdü. Bildiğiniz gibi suçu işleyen 2 kişi belediyede güvenlik personeli. Hasan Aydoğan ve Şeyma Demir, arkadaşlarımızın çocukları oluyor. Bu acı olay sadece Kırşehir'i değil Türkiye'yi derinden sarstı. Bunun için acılı aileye başsağlığı diliyoruz. Suç işleyenlerin de en ağır cezayı çekmesini istiyoruz.   ''8 YILDIR GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞIYORLAR'' Bu masum insanların hiçbir suçu olmadan cinayete kurban gitmeleri de hepimizi derinden üzdü. Bunun için Türkiye'ye ve ailelere başsağlığı diliyoruz. Hiç olmaması gereken olay maalesef Kırşehir'de oldu. Bu kişilerin belediye personeli olması bizi daha da derinden üzdü. Çünkü Kırşehir Belediyesi'nde 8 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan insanların 5 yılda bir güvenlik görevlisi vizeleri yapılıyor. Emniyetin bu vizeleri yaparken daha iyi soruşturma geçirmesini bekliyoruz" diye konuştu.   ''BİZDEKİ DOSYALARINDA SABIKALARI YOK'' Tabi bu bizim hiç beklemediğimiz bir olay. 8 yıl önce göreve başlamış personelin sicil dosyalarına baktığımızda olumsuz bir şey görmedik ama psikolojik bir olay olduğunu düşünüyoruz. Toplumda bu tür zararlı insanların olduğu da bir gerçek. Bu bütün kurumlarda olabilen bir gerçek. Kurumların bu tür belgeleri verirken daha dikkatli olmasında yarar var diye düşünüyorum. Bu kişilerin bizdeki dosyalarında sabıkaları yok. Bizdeki sicil dosyalarında bir şey görülmüyor.'' DHA   Sami Aydoğan ve Şefik Ekici  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Hasan Aydoğan ve kız arkadaşı Şeyma Demir'i öldürdükten sonra Kızılırmak'a atan güvenlik görevlileri Şefik Ekici ve Sami Aydoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Demirören Haber Ajansından Fahrettin Toker'e konuşan  Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun açıklamaları şu şekilde :

 

''SUÇ İŞLEYENLERİN EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUZ''

'' Kentimizde hiç istenmeyen bir olay yaşandı. Bu olay hepimizi derinden üzdü. Bildiğiniz gibi suçu işleyen 2 kişi belediyede güvenlik personeli. Hasan Aydoğan ve Şeyma Demir, arkadaşlarımızın çocukları oluyor. Bu acı olay sadece Kırşehir'i değil Türkiye'yi derinden sarstı. Bunun için acılı aileye başsağlığı diliyoruz. Suç işleyenlerin de en ağır cezayı çekmesini istiyoruz.

 

''8 YILDIR GÜVENLİK GÖREVLİSİ OLARAK ÇALIŞIYORLAR''

Bu masum insanların hiçbir suçu olmadan cinayete kurban gitmeleri de hepimizi derinden üzdü. Bunun için Türkiye'ye ve ailelere başsağlığı diliyoruz. Hiç olmaması gereken olay maalesef Kırşehir'de oldu. Bu kişilerin belediye personeli olması bizi daha da derinden üzdü. Çünkü Kırşehir Belediyesi'nde 8 yıldır güvenlik görevlisi olarak çalışan insanların 5 yılda bir güvenlik görevlisi vizeleri yapılıyor. Emniyetin bu vizeleri yaparken daha iyi soruşturma geçirmesini bekliyoruz" diye konuştu.

 

''BİZDEKİ DOSYALARINDA SABIKALARI YOK''

Tabi bu bizim hiç beklemediğimiz bir olay. 8 yıl önce göreve başlamış personelin sicil dosyalarına baktığımızda olumsuz bir şey görmedik ama psikolojik bir olay olduğunu düşünüyoruz. Toplumda bu tür zararlı insanların olduğu da bir gerçek. Bu bütün kurumlarda olabilen bir gerçek. Kurumların bu tür belgeleri verirken daha dikkatli olmasında yarar var diye düşünüyorum. Bu kişilerin bizdeki dosyalarında sabıkaları yok. Bizdeki sicil dosyalarında bir şey görülmüyor.''

DHA

 

Sami Aydoğan ve Şefik Ekici

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.