Sinan Oğan Kırşehirli Vatandaşlarla Buluştu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.05.2016 - 22:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Sinan Oğan Kırşehirli Vatandaşlarla Buluştu

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan MHP'de yapılacak kurultay öncesi Kırşehirli vatandaşlar ile buluştu. Ramada Hotel'de gerçekleşen miting öncesi Sinan Oğan, Büyük Halk Ozanı Neşet Ertaş'ın mezarını ziyaret etti.Sinan Oğan Neşet Ertaş ne güzel demiş: "Evvelim sen oldun, ahirim sensin" diye. Bizim evvelimiz de MHP, ahirimiz de MHP'dir.Buradan Ramada Hotel'e geçen Sinan Oğan'a Neşet Ertaş Konferans Salonunda ilgi yoğundu.Partililerin büyük alkışları ve tezahuratları eşliğinde kürsüye gelen Sinan Oğan konuşmasında en çok iktidar olacaklarının vurgusunu yaptı ve hodri meydan dedi. MHP'Yİ TEK ADAMLAR DEĞİL ÜLKÜCÜLER YÖNETECEK Sinan Oğan yaptığı açıklamada,  çıktıkları bu yolda daima inançlı olduklarını ve tek adamlılar döneminin sona ereceğini, partiyi ülkücülerin yöneteceğini belirtti.Alacakları önemli kararlarda bile parti tabanını dinleyeceklerini ve ülke demokrasisini sağlama yolunda ilk önce parti içi demokrasiyi sağlayacaklarını belirtti.MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan özellikle parti yönetimindeki gençlik kolları olsun,encümen üyeleri olsun,kadın kollarındaki çalışma arkadaşları olsun önlerinin açılacağını ve parti içerisinde ve mecliste önemli yerlere dinamik ekiplerin geleceğinin sözünü verdi. CAMİYE BIRAKILAN BEBEK BENZETMESİ MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Cami avlusuna bırakılan bebek benzetmesi yaparak, bazı milletvekillerinin daha doğar doğmaz meclis bahçesine bırakıldığını belirterek, her seçimde aday olma olayını ortadan kaldıracaklarını belirtti.Sinan Oğan 3 dönem kuralını getirerek bunun önüne geçeceklerini sözünü verdi.   SADECE TÜRKİYE'NİN DEĞİL TURAN COĞRAFYASININ PARTİSİ OLACAĞIZ MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Genel Başkan olduğu takdirde sadece Türkiye'yede değil tüm Türk Coğrafyasına ayak basacaklarını belirterek, ''bir ayağımız Kırşehir'de bir ayağımız Telafer'de, bir kolumuz Urumçi'de bir kolumuz Kırım'da, imanımız Hira Dağı'nda gönlümüz ise Tanrı Dağı'nda olacak'' açıklamalarında bulundu. ALPARSLAN TÜRKEŞ ÜNİVERSİTESİ İSTEDİM ALAY ETTİLER MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, milletvekili olduğu dönemde,Turgut Özal,Necmettin Erbakan,Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan'dan önce bir Alparslan Türkeş Üniversitesi kurulması için teklif verdiğini fakat AK Partililerin teklifi reddederek, ''Siz iktidara geldiğiniz de kurarsınız'' dediklerini belirterek o gün ''İKTİDAR'' olmak için kendisine sözverdiğini belirtti.Genel başkan olduğu takdirde yoğun bir çalışma içerisine gireceklerini kendisi ile beraber aday olan diğer arkadaşları ile beraber tek yumruk olup, bir an önce iktidara yürümek için canla başla çalışacaklarını belirterek, ''AKP'ye Hodri Meydan'' dedi. Daha sonra partililerle fotoğraf çektiren Sinan Oğan ile fotoğraf çektirmek için ülkücüler adeta sıraya girdi.Sinan Oğan yoğun ilgiye rağmen neredeyse herkesle fotoğraf çektirdi.  
MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan MHP'de yapılacak kurultay öncesi Kırşehirli vatandaşlar ile buluştu.

Ramada Hotel'de gerçekleşen miting öncesi Sinan Oğan, Büyük Halk Ozanı Neşet Ertaş'ın mezarını ziyaret etti.Sinan Oğan Neşet Ertaş ne güzel demiş: "Evvelim sen oldun, ahirim sensin" diye. Bizim evvelimiz de MHP, ahirimiz de MHP'dir.Buradan Ramada Hotel'e geçen Sinan Oğan'a Neşet Ertaş Konferans Salonunda ilgi yoğundu.Partililerin büyük alkışları ve tezahuratları eşliğinde kürsüye gelen Sinan Oğan konuşmasında en çok iktidar olacaklarının vurgusunu yaptı ve hodri meydan dedi.

MHP'Yİ TEK ADAMLAR DEĞİL ÜLKÜCÜLER YÖNETECEK Sinan Oğan yaptığı açıklamada,  çıktıkları bu yolda daima inançlı olduklarını ve tek adamlılar döneminin sona ereceğini, partiyi ülkücülerin yöneteceğini belirtti.Alacakları önemli kararlarda bile parti tabanını dinleyeceklerini ve ülke demokrasisini sağlama yolunda ilk önce parti içi demokrasiyi sağlayacaklarını belirtti.MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan özellikle parti yönetimindeki gençlik kolları olsun,encümen üyeleri olsun,kadın kollarındaki çalışma arkadaşları olsun önlerinin açılacağını ve parti içerisinde ve mecliste önemli yerlere dinamik ekiplerin geleceğinin sözünü verdi.

CAMİYE BIRAKILAN BEBEK BENZETMESİ MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Cami avlusuna bırakılan bebek benzetmesi yaparak, bazı milletvekillerinin daha doğar doğmaz meclis bahçesine bırakıldığını belirterek, her seçimde aday olma olayını ortadan kaldıracaklarını belirtti.Sinan Oğan 3 dönem kuralını getirerek bunun önüne geçeceklerini sözünü verdi.

  SADECE TÜRKİYE'NİN DEĞİL TURAN COĞRAFYASININ PARTİSİ OLACAĞIZ MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Genel Başkan olduğu takdirde sadece Türkiye'yede değil tüm Türk Coğrafyasına ayak basacaklarını belirterek, ''bir ayağımız Kırşehir'de bir ayağımız Telafer'de, bir kolumuz Urumçi'de bir kolumuz Kırım'da, imanımız Hira Dağı'nda gönlümüz ise Tanrı Dağı'nda olacak'' açıklamalarında bulundu.

ALPARSLAN TÜRKEŞ ÜNİVERSİTESİ İSTEDİM ALAY ETTİLER MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, milletvekili olduğu dönemde,Turgut Özal,Necmettin Erbakan,Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan'dan önce bir Alparslan Türkeş Üniversitesi kurulması için teklif verdiğini fakat AK Partililerin teklifi reddederek, ''Siz iktidara geldiğiniz de kurarsınız'' dediklerini belirterek o gün ''İKTİDAR'' olmak için kendisine sözverdiğini belirtti.Genel başkan olduğu takdirde yoğun bir çalışma içerisine gireceklerini kendisi ile beraber aday olan diğer arkadaşları ile beraber tek yumruk olup, bir an önce iktidara yürümek için canla başla çalışacaklarını belirterek, ''AKP'ye Hodri Meydan'' dedi. Daha sonra partililerle fotoğraf çektiren Sinan Oğan ile fotoğraf çektirmek için ülkücüler adeta sıraya girdi.Sinan Oğan yoğun ilgiye rağmen neredeyse herkesle fotoğraf çektirdi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.