Tarım İl Müdürlüğü'nden Çiftçilere Önemli Duyuru

YAŞAM 21.11.2021 - 22:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tarım İl Müdürlüğü'nden Çiftçilere Önemli Duyuru

Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, yapımı tamamlanan yeni binasına taşındığını ve çiftçilerin mağduriyet yaşamaması için aşağıdaki birimlerin yeni binada hizmet vereceğini bildirdi.

MÜDÜRLÜKTEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ : Değerli çiftçilerimiz . Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün aşağıda yazılı olan birimlerimiz 22.11.2021( Pazartesi) gününde itibaren Kayseri yolu üzerinde ve Bölge Trafik Yanında bulunan, yapımı tamamlanan yeni hizmet binamızda faaliyet gösterecektir . Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamamaları için dikkat etmeleri gerekir. - İl Müdürlüğü Makamı - Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü - Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü - İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü - Hukuk Birimi - Döner Sermaye Sayamanlığı Adres:Ankara Kayseri Karayolu . Haci Fatma Erdemir Anadolu Lisesi yanı. Not: Kuşdilli Mahallemizdeki hizmet binamız taşınmış olup, orada faaliyet gösteren tüm birimlerimiz ve personellerimiz yeni hizmet binamızda faaliyetlerine devam edecektir.
Kırşehir Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, yapımı tamamlanan yeni binasına taşındığını ve çiftçilerin mağduriyet yaşamaması için aşağıdaki birimlerin yeni binada hizmet vereceğini bildirdi.

MÜDÜRLÜKTEN YAPILAN AÇIKLAMADA ŞU İFADELERE YER VERİLDİ :

Değerli çiftçilerimiz . Kırşehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğümüzün aşağıda yazılı olan birimlerimiz 22.11.2021( Pazartesi) gününde itibaren Kayseri yolu üzerinde ve Bölge Trafik Yanında bulunan, yapımı tamamlanan yeni hizmet binamızda faaliyet gösterecektir . Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamamaları için dikkat etmeleri gerekir.
- İl Müdürlüğü Makamı
- Hayvan Sağlığı Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü
- Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şube Müdürlüğü
- İdari ve Mali İşler Şube Müdürlüğü
- Hukuk Birimi
- Döner Sermaye Sayamanlığı
Adres:Ankara Kayseri Karayolu . Haci Fatma Erdemir Anadolu Lisesi yanı.
Not: Kuşdilli Mahallemizdeki hizmet binamız taşınmış olup, orada faaliyet gösteren tüm birimlerimiz ve personellerimiz yeni hizmet binamızda faaliyetlerine devam edecektir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.