Tarım Kredi Kooparatifi Marketinin Kırşehir Şubesi Açıldı

GÜNDEM 28.12.2021 - 13:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tarım Kredi Kooparatifi Marketinin Kırşehir Şubesi Açıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, açılması yönünde talimat veridiği Tarım Kredi Kooparatifi Marketi'nin Kırşehir Şubesi açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce İstanbul'da gerçekleştirdiği Tarım Kredi Kooparatif Marketi alışverişinde, haksız fiyat artışına karşı bu marketlerin sayısının artırılması hatta ilk etapta 1000'e çıkarılması talimatını vermişti.Tarım Kredi Kooparatifi Marketi'nin ilk  Kırşehir şubesi açıldı.Marketin Yenice Mahallesi'nde bulunan şubesinde gerçekleştirilen  açılışa AK Partililerden çok CHP ve İYİ Partililerin katılımı damga vurdu.     KENDİRLİ YER ALMADI, MİLLET İTTİFAKI TAM KADRO ORADAYDI Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı gerçekleştirilen market için düzenlenen törene Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, MHP İl Başkanı Arif Kılıç ve Kırşehir Belediye Başkan yardımcıları tam kadro katıldı. Marketin açılışının ardından katılımcılar marketi gezerek fiyatları incelediler.        
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, açılması yönünde talimat veridiği Tarım Kredi Kooparatifi Marketi'nin Kırşehir Şubesi açıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, daha önce İstanbul'da gerçekleştirdiği Tarım Kredi Kooparatif Marketi alışverişinde, haksız fiyat artışına karşı bu marketlerin sayısının artırılması hatta ilk etapta 1000'e çıkarılması talimatını vermişti.Tarım Kredi Kooparatifi Marketi'nin ilk  Kırşehir şubesi açıldı.Marketin Yenice Mahallesi'nde bulunan şubesinde gerçekleştirilen  açılışa AK Partililerden çok CHP ve İYİ Partililerin katılımı damga vurdu.

 

 

KENDİRLİ YER ALMADI, MİLLET İTTİFAKI TAM KADRO ORADAYDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla açılışı gerçekleştirilen market için düzenlenen törene Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir CHP Milletvekili Metin İlhan, AK Parti İl Başkanı Seher Ünsal, MHP İl Başkanı Arif Kılıç ve Kırşehir Belediye Başkan yardımcıları tam kadro katıldı.

Marketin açılışının ardından katılımcılar marketi gezerek fiyatları incelediler.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.