Tekzip Metni

YAŞAM 04.06.2023 - 15:05, Güncelleme: 04.06.2023 - 15:05
 

Tekzip Metni

03.06.2023 tarihinde gazetemiz web sitesinde yayımlanan “Kırşehir'de Akıl Almaz Olay, Çobandan Şikayetçi Oldu Kendisi Tutuklandı” haberine ilişkin tekziptir.

03.06.2023 tarihinde gazetemiz web sitesinde yayımlanan “Kırşehir'de Akıl Almaz Olay, Çobandan Şikayetçi Oldu Kendisi Tutuklandı” haberinde kişi isimleri geçmemiştir. Buna karşın tarafların uzlaşma aşamasında olduğu bilgisi ulaşmıştır. Taraflardan birisinin haberin kaldırılması ve ayrıca tekzip edilmesine yönelik talepleri gazetemize bildirilmiştir. Talep nedeni ile uzlaşma kültürüne katkı koyma ve sosyal sorumluluk ilkemiz gereğince haber web sitemizden kaldırılmıştır ve tekzip edilmesi talep gereği duyulmuştur. Tekzip talep eden tarafınca gazetemize ulaşan tekzip mesajında “Haber içeriğinin yalan bilgiler içerdiği ve özür dilememizin” yayımlanması talep edilmiştir.” Taleplerini tekziben yayımlarız.  
03.06.2023 tarihinde gazetemiz web sitesinde yayımlanan “Kırşehir'de Akıl Almaz Olay, Çobandan Şikayetçi Oldu Kendisi Tutuklandı” haberine ilişkin tekziptir.

03.06.2023 tarihinde gazetemiz web sitesinde yayımlanan “Kırşehir'de Akıl Almaz Olay, Çobandan Şikayetçi Oldu Kendisi Tutuklandı” haberinde kişi isimleri geçmemiştir. Buna karşın tarafların uzlaşma aşamasında olduğu bilgisi ulaşmıştır. Taraflardan birisinin haberin kaldırılması ve ayrıca tekzip edilmesine yönelik talepleri gazetemize bildirilmiştir.
Talep nedeni ile uzlaşma kültürüne katkı koyma ve sosyal sorumluluk ilkemiz gereğince haber web sitemizden kaldırılmıştır ve tekzip edilmesi talep gereği duyulmuştur.
Tekzip talep eden tarafınca gazetemize ulaşan tekzip mesajında “Haber içeriğinin yalan bilgiler içerdiği ve özür dilememizin” yayımlanması talep edilmiştir.”
Taleplerini tekziben yayımlarız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.