Tıra Arkadan Çarpan Sanayi Esnafı Yoğun Bakımda

ASAYİŞ 12.02.2022 - 14:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tıra Arkadan Çarpan Sanayi Esnafı Yoğun Bakımda

Kırşehir'de tır arkadan çarpan Kılıçözü sanayi sitesi esnafı ağır şekilde yaralandı.

Kaza, Kaman'a bağlı Hamit Köyü yakınlarında meydana geldi.Kırıkkale'den Kırşehir istikametine doğru hareket etmekte olan Mustafa Karaca idaresindeki hafif ticari araç aynı istikamette seyir halindeki tıra arkadan çarptı.     Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipler tarafından araçtan ağır yaralı şekilde çıkarılan Mustafa Karaca önce Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne daha sonra ise Ankara'ya sevk edilerek yoğun bakıma alındı.     Mustafa Karaca'nın bir iş için Ankara'ya gittiği ve Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde oto yedek parçası sattığı öğrenildi.
Kırşehir'de tır arkadan çarpan Kılıçözü sanayi sitesi esnafı ağır şekilde yaralandı.

Kaza, Kaman'a bağlı Hamit Köyü yakınlarında meydana geldi.Kırıkkale'den Kırşehir istikametine doğru hareket etmekte olan Mustafa Karaca idaresindeki hafif ticari araç aynı istikamette seyir halindeki tıra arkadan çarptı.

 

 

Çevredekilerin ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipler tarafından araçtan ağır yaralı şekilde çıkarılan Mustafa Karaca önce Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne daha sonra ise Ankara'ya sevk edilerek yoğun bakıma alındı.

 

 

Mustafa Karaca'nın bir iş için Ankara'ya gittiği ve Kılıçözü Sanayi Sitesi'nde oto yedek parçası sattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.