TOKİ Mağdurundan Mustafa Kendirli'ye , ''Vekilim Bu Evde Kahve İçeceğiz''

GÜNDEM 03.07.2021 - 23:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

TOKİ Mağdurundan Mustafa Kendirli'ye , ''Vekilim Bu Evde Kahve İçeceğiz''

Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesinde hak sahibi vatandaş Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye sosyal medyadan tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde TOKİ Bağbaşı 3. Etapta basın toplantısı düzenleyen Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli , ilk olarak 21 bloğun teslim edileceğini belirtmişti ancak 15 gün dolmasına rağmen bu söz gerçekleşmedi.Projede çalışmalar devam ediyor ancak 21 bloğun teslim edilmesi konusu hala belirsizliğini koruyor.Öte yandan hak sahipleri dairelerinin son durumu ile ilgili tepkisini de ortaya koyuyor.Vatandaşlar dairelerindeki eksikliklerin tamamlanmasını beklerken, birçoğu yabancı uyruklu işçiler dairelere de zarar vermekten geri durmuyor.   VEKİLİM BU EV İÇECEĞİZ KAHVEMİZİ   Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli basın açıklaması sırasında hak sahiplerine dairelerini teslim aldıklarında gelip kahvelerini içeceğini belirtmişti.Ancak evi işçiler tarafından harap halde bırakılan bir hak sahibi sosyal medyadan  , ''Utanmaz toki işçileri evine oturmadan ne hale getirmişler. Kırşehir 1126 adet konut projesi zaten teslim yılan hikayesine dönen bir yer bir. Vekilim kahveyi bu evde içicez.Emlak Yönetim lütfen teslim alırken kontrol edin.'' ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi.              
Kırşehir Bağbaşı TOKİ 3. etap projesinde hak sahibi vatandaş Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye sosyal medyadan tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde TOKİ Bağbaşı 3. Etapta basın toplantısı düzenleyen Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli , ilk olarak 21 bloğun teslim edileceğini belirtmişti ancak 15 gün dolmasına rağmen bu söz gerçekleşmedi.Projede çalışmalar devam ediyor ancak 21 bloğun teslim edilmesi konusu hala belirsizliğini koruyor.Öte yandan hak sahipleri dairelerinin son durumu ile ilgili tepkisini de ortaya koyuyor.Vatandaşlar dairelerindeki eksikliklerin tamamlanmasını beklerken, birçoğu yabancı uyruklu işçiler dairelere de zarar vermekten geri durmuyor.

 

VEKİLİM BU EV İÇECEĞİZ KAHVEMİZİ

 

Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli basın açıklaması sırasında hak sahiplerine dairelerini teslim aldıklarında gelip kahvelerini içeceğini belirtmişti.Ancak evi işçiler tarafından harap halde bırakılan bir hak sahibi sosyal medyadan  , ''Utanmaz toki işçileri evine oturmadan ne hale getirmişler. Kırşehir 1126 adet konut projesi zaten teslim yılan hikayesine dönen bir yer bir. Vekilim kahveyi bu evde içicez.Emlak Yönetim lütfen teslim alırken kontrol edin.'' ifadelerini kullanarak duruma tepki gösterdi.

 

 

 

 

 

 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.