Traktör Kazasında Faciadan Dönülmüş !

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.07.2018 - 22:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Traktör Kazasında Faciadan Dönülmüş !

Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Ahi Evran Üniversitesi Kampüsünde meydana gelen traktör kazasında faciadan dönüldüğü ortaya çıktı. İşkur çalışma programı kapsamında istihdam edilen ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsünde peyzaj düzenlemesinde çalışan 18 kişinin yaralandığı kazada faciadan dönüldüğü ortaya çıktı.Tamamı kadınlardan oluşan işçilerin iş makinaları ile birlikte römorka bindirildiği ve aktarma yapıldığı belirlendi.2'si ağır 18 kişinin yaralandığı kazada yaralanan aralarında Neşet Ertaş'ın da akrabası olduğu öğrenilen Nazan Ertem'in akrabası Garip Hüseyin lakaplı Abdal Sanatçısı Hüseyin Çakıcı yaşanan kazaya isyan etti. ŞOFÖRÜ SÜRDÜLER TEKRAR GELDİ Yaklaşık bir hafta önce de benzer bir kaza atlatıldığını, Şükrü ismindeki şoförün Ankara'ya gönderildiğini ancak torpil bularak tekrar Kırşehir'e döndüğünü belirten Hüseyin Çakıcı, ''Adam traktörü normal araç gibi kullanıyor.O kadar insanı bir römorka çim biçme makinasıyla, tırmıklarla, küreklerle bindirip böyle bir adamın inisiyatifine bırakmak neyin aklı.Bu insanların hepsi gariban insanlar, hayatları tehlikeye atılmış.İşkur Müdürüne de rektör Beye de durumu anlattım.Kazada yaralananlardan ikisi komada, traktör yan yatmayıp devrilseydi Allah korusun büyük bir facia yaşanacaktı.Bu olayda ihmal söz konusu, yetkililer gereğini yapsın. '' açıklamasında bulundu.
Kırşehir Bağbaşı Mahallesi Ahi Evran Üniversitesi Kampüsünde meydana gelen traktör kazasında faciadan dönüldüğü ortaya çıktı.

İşkur çalışma programı kapsamında istihdam edilen ve Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsünde peyzaj düzenlemesinde çalışan 18 kişinin yaralandığı kazada faciadan dönüldüğü ortaya çıktı.Tamamı kadınlardan oluşan işçilerin iş makinaları ile birlikte römorka bindirildiği ve aktarma yapıldığı belirlendi.2'si ağır 18 kişinin yaralandığı kazada yaralanan aralarında Neşet Ertaş'ın da akrabası olduğu öğrenilen Nazan Ertem'in akrabası Garip Hüseyin lakaplı Abdal Sanatçısı Hüseyin Çakıcı yaşanan kazaya isyan etti.

ŞOFÖRÜ SÜRDÜLER TEKRAR GELDİ Yaklaşık bir hafta önce de benzer bir kaza atlatıldığını, Şükrü ismindeki şoförün Ankara'ya gönderildiğini ancak torpil bularak tekrar Kırşehir'e döndüğünü belirten Hüseyin Çakıcı, ''Adam traktörü normal araç gibi kullanıyor.O kadar insanı bir römorka çim biçme makinasıyla, tırmıklarla, küreklerle bindirip böyle bir adamın inisiyatifine bırakmak neyin aklı.Bu insanların hepsi gariban insanlar, hayatları tehlikeye atılmış.İşkur Müdürüne de rektör Beye de durumu anlattım.Kazada yaralananlardan ikisi komada, traktör yan yatmayıp devrilseydi Allah korusun büyük bir facia yaşanacaktı.Bu olayda ihmal söz konusu, yetkililer gereğini yapsın. '' açıklamasında bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.