Turan Yıldırım Gençlerin Sevgilisi Oldu

SİYASET 12.05.2023 - 12:04, Güncelleme: 11.05.2023 - 11:31
 

Turan Yıldırım Gençlerin Sevgilisi Oldu

İYİ Parti Milletvekili Adayı Turan Yıldırım, girdiği iletişimle gençlerin takdirini kazanmayı başardı.

Seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken İyi Parti Milletvekili Adayı Turan Yıldırım’a çok anlamlı bir teşekkür mesajı geldi. Seçim sathına indiği ilk andan itibaren özellikle gençlerle yakından diyalog kurabilen Turan Yıldırım yaptığı kafe ziyaretleri ile gençlerin gönlüne girmeyi başardı.     Seçmen kütüğü Kırşehir’de olan ancak İstanbul’da yaşayan üniversite öğrencisi Veli Can Saygılı ile bir kafede karşılaşan Milletvekili Adayı Turan Yıldırım’a maddi durumlardan ötürü seçimde oy kullanamayacağını söylemişti. Bu diyalog üzerine Yıldırım, “Bu ülke sizin ülkeniz sizin geleceğiniz için mücadele ediyoruz ve geleceğinizi belirlemede en büyük söz hakkı sizin olmalı. Hiçbir gencimiz maddi durumlardan ötürü geleceğini kaderin ellerine bırakmada seçme hakkını kullanmalıdır.” Dedi. Genç ile yaptığı konuşmada Yıldırım, “Kimi kendine yakın görüyorsan, kimin senin geleceğini daha güzel yapacağına inanıyorsun ona oyunu vermelisin. Beni desteklemek zorunda değilsin otobüs biletini ben alacağım. Gelip geleceğin için oyunu kullan” diye konuştu. Seçimler için oy kullanmak üzere yola çıkan Saygılı ise Turan Yıldırım’a teşekkür etmek için bir video kaydetti ve şu sözleri söyledi: “Turan Bey Merhabalar, daha doğrusu Turan Hocam. Çünkü o karşılaştığımızdaki samimiyetiniz ve içtenliğinizden dolayı size Turan Hocam demek geliyor içimden. Sizinle kafede karşılaşmıştık. İstanbul’dan oy kullanmaya döneceğimi ancak yol masrafından ötürü gelemeyeceğimi söylemiştim. Sizde bunun üzerine demiştiniz ki, sen yeter ki gel oyunu bana verip vermemen önemli değil. En azından bir genç oyunu kullanabilsin. Cümleniz çok hoşuma gitti. Üzerine benimle irtibata geçtiniz sözünüzü tuttunuz. Gerçekten çok hoş bir davranıştı. Çok teşekkür ederim size yolunuzda başarılar diliyorum.”  
İYİ Parti Milletvekili Adayı Turan Yıldırım, girdiği iletişimle gençlerin takdirini kazanmayı başardı.

Seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken İyi Parti Milletvekili Adayı Turan Yıldırım’a çok anlamlı bir teşekkür mesajı geldi. Seçim sathına indiği ilk andan itibaren özellikle gençlerle yakından diyalog kurabilen Turan Yıldırım yaptığı kafe ziyaretleri ile gençlerin gönlüne girmeyi başardı.

 

 

Seçmen kütüğü Kırşehir’de olan ancak İstanbul’da yaşayan üniversite öğrencisi Veli Can Saygılı ile bir kafede karşılaşan Milletvekili Adayı Turan Yıldırım’a maddi durumlardan ötürü seçimde oy kullanamayacağını söylemişti. Bu diyalog üzerine Yıldırım, “Bu ülke sizin ülkeniz sizin geleceğiniz için mücadele ediyoruz ve geleceğinizi belirlemede en büyük söz hakkı sizin olmalı. Hiçbir gencimiz maddi durumlardan ötürü geleceğini kaderin ellerine bırakmada seçme hakkını kullanmalıdır.” Dedi. Genç ile yaptığı konuşmada Yıldırım, “Kimi kendine yakın görüyorsan, kimin senin geleceğini daha güzel yapacağına inanıyorsun ona oyunu vermelisin. Beni desteklemek zorunda değilsin otobüs biletini ben alacağım. Gelip geleceğin için oyunu kullan” diye konuştu.


Seçimler için oy kullanmak üzere yola çıkan Saygılı ise Turan Yıldırım’a teşekkür etmek için bir video kaydetti ve şu sözleri söyledi: “Turan Bey Merhabalar, daha doğrusu Turan Hocam. Çünkü o karşılaştığımızdaki samimiyetiniz ve içtenliğinizden dolayı size Turan Hocam demek geliyor içimden. Sizinle kafede karşılaşmıştık. İstanbul’dan oy kullanmaya döneceğimi ancak yol masrafından ötürü gelemeyeceğimi söylemiştim. Sizde bunun üzerine demiştiniz ki, sen yeter ki gel oyunu bana verip vermemen önemli değil. En azından bir genç oyunu kullanabilsin. Cümleniz çok hoşuma gitti. Üzerine benimle irtibata geçtiniz sözünüzü tuttunuz. Gerçekten çok hoş bir davranıştı. Çok teşekkür ederim size yolunuzda başarılar diliyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.