Turan Yıldırım: "Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesini sağlayacağız."

SİYASET 09.05.2023 - 20:08, Güncelleme: 09.05.2023 - 20:04
 

Turan Yıldırım: "Sağlık Hizmetlerinin Geliştirilmesini sağlayacağız."

İYİ Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Turan Yıldırım, göreve gelmesi durumunda kırsalda sağlık hizmetlerini geliştireceklerini belirtti.

İyi Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Turan Yıldırım sağlık sorunları ve yapacakları hakkında konuştu. Kırşehir özelinde yapılacak sağlık hizmetleri ve projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Turan Yıldırım sözlerine, “Pandemi döneminde çok büyük bir yükü omuzlarında taşıyan sağlıkçılarımıza teşekkür ederek konuya giriş yapmak istiyorum. Giderlerse gitsinler diyenlere inat bütün sağlıkçılarımızı ayakta alkışlıyor ve minnetlerimi sunuyorum. Kendi canımızı, sevdiklerimizin canını, çocuklarımızın canını emanet ettiğimiz bu yüce yürekli insanlara gereken önemi vermek zorundayız.” diye başladı.   Özellikle kırsal bölgelerde yaşanan sağlık sorunlarına çözüm yollarını dile getiren Turan Yıldırım, “Sağlık alanında, özellikle kırsal bölgelerimizi kalkındırarak, halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz. Kırsal bölgelerde var olan Sağlık Evlerine işlerlik kazandıracak, Köy Sağlığı Merkezi ve mobil klinikler ile Mahalle Sağlık Evlerini hayata geçireceğiz. Sağlık evlerinde görev yapan sağlık personelinin enjeksiyon yapmalarını engelleyen Sağlık Bakanlığı uygulamalarını iptal edeceğiz. Kronik hastalık yönetimi ve evde sağlık hizmetlerinin bedellerini SGK tarafından karşılayarak ücretsiz halkımıza sunacağız.” Dedi.  
İYİ Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Turan Yıldırım, göreve gelmesi durumunda kırsalda sağlık hizmetlerini geliştireceklerini belirtti.

İyi Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Turan Yıldırım sağlık sorunları ve yapacakları hakkında konuştu. Kırşehir özelinde yapılacak sağlık hizmetleri ve projeleri hakkında açıklamalarda bulunan Turan Yıldırım sözlerine, “Pandemi döneminde çok büyük bir yükü omuzlarında taşıyan sağlıkçılarımıza teşekkür ederek konuya giriş yapmak istiyorum. Giderlerse gitsinler diyenlere inat bütün sağlıkçılarımızı ayakta alkışlıyor ve minnetlerimi sunuyorum. Kendi canımızı, sevdiklerimizin canını, çocuklarımızın canını emanet ettiğimiz bu yüce yürekli insanlara gereken önemi vermek zorundayız.” diye başladı.

 


Özellikle kırsal bölgelerde yaşanan sağlık sorunlarına çözüm yollarını dile getiren Turan Yıldırım, “ Sağlık alanında, özellikle kırsal bölgelerimizi kalkındırarak, halkımıza en iyi hizmeti vereceğiz. Kırsal bölgelerde var olan Sağlık Evlerine işlerlik kazandıracak, Köy Sağlığı Merkezi ve mobil klinikler ile Mahalle Sağlık Evlerini hayata geçireceğiz. Sağlık evlerinde görev yapan sağlık personelinin enjeksiyon yapmalarını engelleyen Sağlık Bakanlığı uygulamalarını iptal edeceğiz. Kronik hastalık yönetimi ve evde sağlık hizmetlerinin bedellerini SGK tarafından karşılayarak ücretsiz halkımıza sunacağız.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.