Ucuz Patates Satan Esnafa Ceza

YAŞAM 13.04.2022 - 23:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ucuz Patates Satan Esnafa Ceza

Kayseri’de traktörüyle patates satan Ömer Yılmaz'a zabıta tarafından 277 lira ceza kesildi. Yılmaz, markette 7-8 lira olan patatesi 3-5 liraya sattığı için ceza kesildiğini öne sürdü.

Niğdeli patatesçi Ömer Yılmaz, Kayseri'nin merkez ilçesi Kocasinan'da seyyar satıcılık yaparken ceza yedi. Traktörünü yüklediği patatesleri sokak aralarında satan Yılmaz'a zabıta göz açtırmadı. Kocasinan Belediyesi zabıtaları tarafından, Yılmaz'a “Mal ve hizmet satmak için başkalarını rahatsız ettiği” gerekçesiyle 277 lira ceza kesildi. Vatandaşa ucuza patates sattığını söyleyen Yılmaz, vatandaşın market yerine kendisinden patates aldığını belirtti ve şöyle dert yandı: “Zabıtadan çok şikayetçiyim, seyyar satıcılık yapıyorum. Vatandaş marketten patates alamıyor. Ucuz sattığım için ben ceza yiyorum. Marketlerde 7-8 liradan satılıyor. Ben de 3 ila 5 lira. 10 kilosunu 50 liraya veriyorum. Zabıta ucuz satıyorum diye bana ceza yazıyor. Zabıtanın bize müsamaha göstermesi lazım.”  
Kayseri’de traktörüyle patates satan Ömer Yılmaz'a zabıta tarafından 277 lira ceza kesildi. Yılmaz, markette 7-8 lira olan patatesi 3-5 liraya sattığı için ceza kesildiğini öne sürdü.

Niğdeli patatesçi Ömer Yılmaz, Kayseri'nin merkez ilçesi Kocasinan'da seyyar satıcılık yaparken ceza yedi. Traktörünü yüklediği patatesleri sokak aralarında satan Yılmaz'a zabıta göz açtırmadı. Kocasinan Belediyesi zabıtaları tarafından, Yılmaz'a “Mal ve hizmet satmak için başkalarını rahatsız ettiği” gerekçesiyle 277 lira ceza kesildi.

Vatandaşa ucuza patates sattığını söyleyen Yılmaz, vatandaşın market yerine kendisinden patates aldığını belirtti ve şöyle dert yandı:

“Zabıtadan çok şikayetçiyim, seyyar satıcılık yapıyorum. Vatandaş marketten patates alamıyor. Ucuz sattığım için ben ceza yiyorum. Marketlerde 7-8 liradan satılıyor. Ben de 3 ila 5 lira. 10 kilosunu 50 liraya veriyorum. Zabıta ucuz satıyorum diye bana ceza yazıyor. Zabıtanın bize müsamaha göstermesi lazım.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.