Ümit Özdağ Kırşehir'de, Hükümetin Mülteci Politikasını Eleştirdi

SİYASET 07.12.2022 - 21:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ümit Özdağ Kırşehir'de, Hükümetin Mülteci Politikasını Eleştirdi

Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, parti il binasının açılışı ve konferans için Kırşehir'e geldi.Özdağ'ın gündeminde sığınmacılar vardı.

Partisinin il binası açılışını gerçekleştiren Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, daha sonra Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'ın ziyaret etti.Özdağ, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet etti.Vatandaşlarla sohbeti sırasında sığınmacılar konusunu gündeme getiren Özdağ'a vatandaşlar da destek verdi.   MUHALEFETE ÇAĞRIDA BULUNDU İl Başkanlığı binasında yaptığı açıklamada Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anayasa açısından 3. kez aday olma şansının olmadığını belirterek seçimlerin yenilenmesini sağlayacak olan meclis çoğunluğunun sağlanmaması noktasında muhalefete çağrıda bulunarak, '' Türkiye'nin Erdoğan'ı bir daha taşımaya tahammülü yok.Eğer bu siyasi partiler Erdoğan'a karşılarsa; Erdoğan'ın Anayasayı çiğnemesine ve 3. kez aday olmasına yardımcı olmalılar'' ifadelerini kullandı.   SINIRLARA TEKRAR MAYIN DÖŞEYECEĞİZ. Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansta çoğunlukla gençlerin bulunduğu topluluğa hitap eden Ümit Özdağ, sığınmacılar meselesi üzerinde durdu.Göçlerin 30 yıl boyunca devam edeceğini belirten Özdağ, Türkiye'nin bu göçlerin geçiş güzergahında olduğunu belirterek gelenleri tekrar geri göndereceklerini ve gelecek olanları da engellemek için sınırlara tekrar mayın yerleştireceklerini dile getirdi.   O KADAR İSTİYORSANIZ ALIN KENDİNİZ BESLEYİN Sığınmacıların ülkede kalması noktasında görüş bildirenlerin samimi olmadığı ifade eden Özdağ, '' Şöyle düşünün; komşunuzda su baskını oldu.5. kattaki Ahmet Bey, çocuklarını ve eşini alarak akşamı sizde geçirmek istedi ve siz de buyur ettiniz.O gece kaldılar baktınız ertesi gün ve ondan sonraki günde kaldılar.Ne zaman evinize döneceksiniz dediğinizde ; ''valla sizin evin manzarası daha güzelmiş, güneş de görüyor, misafir odasındaki kanepe takımı da çok güzel, biz burada kalmaya karar verdik, bizi bir de tapuya işler misin ?'' dediler. Buna kendi evi için evet diyecek kimse var mı ? Ne yaparsınız kolundan tutar atarsınız.Biz de onu yapacağız arkadaşlar.Evlerine bir tane sığınmacı almayacak adamlar, vatanlarını paylaşma konusunda çok istekliler.O kadar istiyorsanız alın kendiniz besleyin.  '' şeklinde konuştu.   ''10 YIL SONRA ADI HATIRLANMAYACAK'' Özdağ konuşmasının sonunda; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Atatürk'ün adını silmeye çalıştığını ancak gençlerin Atatürk'e daha sıkı sıkıya sarıldığını belirterek, Mustafa Kemal Atatürk'ün diğer Tür büyükleri gibi binlerce yıl sonra bile hatırlanacağını ancak Tayyip Erdoğan'ın ismini 10 yıl sonra bile kimsenin hatırlamayacağını dile getirdi. İŞTE ÜMİT ÖZDAĞ'IN ZİYARETİNDEN KARELER :    
Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, parti il binasının açılışı ve konferans için Kırşehir'e geldi.Özdağ'ın gündeminde sığınmacılar vardı.

Partisinin il binası açılışını gerçekleştiren Zafer Partisi Lideri Prof. Dr. Ümit Özdağ, daha sonra Kırşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığı ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı'ın ziyaret etti.Özdağ, esnaf ziyaretleri sırasında vatandaşlarla sohbet etti.Vatandaşlarla sohbeti sırasında sığınmacılar konusunu gündeme getiren Özdağ'a vatandaşlar da destek verdi.

 

MUHALEFETE ÇAĞRIDA BULUNDU

İl Başkanlığı binasında yaptığı açıklamada Özdağ, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anayasa açısından 3. kez aday olma şansının olmadığını belirterek seçimlerin yenilenmesini sağlayacak olan meclis çoğunluğunun sağlanmaması noktasında muhalefete çağrıda bulunarak, '' Türkiye'nin Erdoğan'ı bir daha taşımaya tahammülü yok.Eğer bu siyasi partiler Erdoğan'a karşılarsa; Erdoğan'ın Anayasayı çiğnemesine ve 3. kez aday olmasına yardımcı olmalılar'' ifadelerini kullandı.

 

SINIRLARA TEKRAR MAYIN DÖŞEYECEĞİZ.

Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konferansta çoğunlukla gençlerin bulunduğu topluluğa hitap eden Ümit Özdağ, sığınmacılar meselesi üzerinde durdu.Göçlerin 30 yıl boyunca devam edeceğini belirten Özdağ, Türkiye'nin bu göçlerin geçiş güzergahında olduğunu belirterek gelenleri tekrar geri göndereceklerini ve gelecek olanları da engellemek için sınırlara tekrar mayın yerleştireceklerini dile getirdi.

 

O KADAR İSTİYORSANIZ ALIN KENDİNİZ BESLEYİN

Sığınmacıların ülkede kalması noktasında görüş bildirenlerin samimi olmadığı ifade eden Özdağ, '' Şöyle düşünün; komşunuzda su baskını oldu.5. kattaki Ahmet Bey, çocuklarını ve eşini alarak akşamı sizde geçirmek istedi ve siz de buyur ettiniz.O gece kaldılar baktınız ertesi gün ve ondan sonraki günde kaldılar.Ne zaman evinize döneceksiniz dediğinizde ; ''valla sizin evin manzarası daha güzelmiş, güneş de görüyor, misafir odasındaki kanepe takımı da çok güzel, biz burada kalmaya karar verdik, bizi bir de tapuya işler misin ?'' dediler. Buna kendi evi için evet diyecek kimse var mı ? Ne yaparsınız kolundan tutar atarsınız.Biz de onu yapacağız arkadaşlar.Evlerine bir tane sığınmacı almayacak adamlar, vatanlarını paylaşma konusunda çok istekliler.O kadar istiyorsanız alın kendiniz besleyin.  '' şeklinde konuştu.

 

''10 YIL SONRA ADI HATIRLANMAYACAK''

Özdağ konuşmasının sonunda; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Atatürk'ün adını silmeye çalıştığını ancak gençlerin Atatürk'e daha sıkı sıkıya sarıldığını belirterek, Mustafa Kemal Atatürk'ün diğer Tür büyükleri gibi binlerce yıl sonra bile hatırlanacağını ancak Tayyip Erdoğan'ın ismini 10 yıl sonra bile kimsenin hatırlamayacağını dile getirdi.

İŞTE ÜMİT ÖZDAĞ'IN ZİYARETİNDEN KARELER :

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.