Vali Demiryürek Açıkladı: Kırşehir’de eş zamanlı DEAŞ operasyonları
Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, 2-3 Ocak 2026 tarihlerinde DEAŞ terör örgütüne yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiğini açıkladı. Operasyonda gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklanırken, 1 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kırşehir’de DEAŞ terör örgütüne yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 02-03 Ocak 2026 tarihlerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonu kamuoyuna Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek duyurdu.

Vali Demiryürek’in verdiği bilgilere göre operasyon, Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde ve İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ile İstihbarat Şube ekiplerince gerçekleştirildi. Çalışmalar kapsamında 4 şüpheli gözaltına alındı.

Adli işlemlerin ardından şüphelilerden 3’ünün tutuklanarak cezaevine teslim edildiği, 1 kişi hakkında ise adli kontrol kararı uygulandığı belirtildi. Operasyon sırasında çok sayıda örgütsel doküman ve dijital materyalin muhafaza altına alındığı kaydedildi.

Vali Demiryürek açıklamasında, şehir güvenliği için “mesai mefhumu gözetmeksizin” görev yapan TEM ve İstihbarat Şube personeli başta olmak üzere tüm emniyet mensuplarını tebrik ederek, emniyet birimlerinin suç ve suçluyla mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini vurguladı.
Video
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



