Vali Hüdayar Mete Buhara'nın mutlu günü
Kırşehir’in önceki valilerinden Hüdayar Mete Buhara’nın kızı Elif Buhara, Evrim Kabasakal ile evlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreninde siyaset, bürokrasi ve devlet protokolünden önemli isimler yer aldı.
Kırşehir’in önceki valilerinden Hüdayar Mete Buhara’nın kızı Elif Buhara, düzenlenen görkemli düğün töreniyle Evrim Kabasakal ile hayatını birleştirdi. Yoğun katılımla gerçekleşen düğün merasimi, siyaset, bürokrasi ve kamu camiasından çok sayıda ismi bir araya getirdi.

Genç çiftin mutlu gününde, devlet protokolünden önemli isimler de yer aldı. Düğün törenine İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, Anayasa Mahkemesi Üyesi Recai Akyel, Bakan Yardımcıları Kübra Güran Yiğitbaşı, Mehmet Cangir ve Ali Çelik, Ankara Valisi Vasip Şahin, önceki dönem Jandarma Genel Komutanı Arif Çetin, çeşitli illerde görev yapan valiler ile çok sayıda bürokrat katıldı.

Seçkin davetli topluluğunun yer aldığı törende, ailelerin mutluluğu gözlerden kaçmazken, davetliler de genç çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Samimi ve nezih bir atmosferde gerçekleşen düğün, hem protokol üyelerinin katılımı hem de geniş davetli topluluğuyla dikkat çekti.

Elif Buhara ve Evrim Kabasakal’ın nikâhla taçlanan birlikteliği, törene katılan davetlilerin iyi dilekleri ve tebrikleriyle anlam kazandı. Genç çiftin mutluluğuna ortak olan davetliler, aileleri tebrik ederek yeni evli çifte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür temennisinde bulundu.

Kırşehir Haber Türk olarak, önceki dönem Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara’yı tebrik ediyor; Elif Buhara ile Evrim Kabasakal çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor
Görüntüle →Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



