Vatandaşa Böyle mi Örnek Olacaksınız ?

SİYASET 14.08.2020 - 12:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vatandaşa Böyle mi Örnek Olacaksınız ?

Kırşehir AK Parti teşkilatı partilerinin kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Meryem Düğer ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş'un verdiği görüntü pes dedirtti.

AK Parti'nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ankara'da tören düzenlendi.Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törene Kırşehir parti teşkilatı olarak AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Arslan ,Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş katıldı.Kırşehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ilk resimde , '' Milletvekilimiz Sn. Mustafa Kendirli, İl Başkanımız Sn. Muzaffer Aslan ve Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Mehmet Akkuş ile birlikte Partimizin Kuruluşunun 19. yıldönümü programına katıldık. Nice 19. Yıllara...'' mesajıyla bu fotoğrafı paylaştı :   Resimde Milletvekili Mustafa Kendirli , Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş'un maskesiz oldukları ve sosyal mesafe kuralını da ihlal ettikleri gözüküyor.İl Başkanı Muzaffer Arslan'ın ise 1,5 metre olmasa bile grupla arasına mesafe koyduğu görülüyor.Halbuki maske kullanmayan çok sayıda vatandaşa cezai işlem uygulanıyor.   SAĞLIK BAKANI GELİNCE MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALINI HATIRLADI   AKP Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer daha sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Altun ile çektirdiği bir fotoğrafa ise ;  '' Çok değerli Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ile Partimizin Kuruluşunun 19.Yıldönümünden bir anı...Tabiki Sosyal Mesafe + Maske kurallarına uyarak '' mesajını yazarak paylaştı.     İlk paylaşımında maske ve sosyal mesafe kuralını hiçe sayan fotoğraf paylaşan Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer'in Sağlık Bakanı ile çektirdiği fotoğraf ve yazdığı not ; ''Bunlar mı Halka örnek olacak ? Hükümetin siyasi temsilcileri olarak binlerce insanla bir araya gelen insanlar koronavirüs tedbilerine dikkat etmiyorsa , millet ne yapsın.'' yorumlarına neden oldu.    
Kırşehir AK Parti teşkilatı partilerinin kuruluş yıldönümü etkinliğine katıldı.Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, Meryem Düğer ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş'un verdiği görüntü pes dedirtti.

AK Parti'nin kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Ankara'da tören düzenlendi.Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törene Kırşehir parti teşkilatı olarak AK Parti Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli, AK Parti İl Başkanı Muzaffer Arslan ,Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş katıldı.Kırşehir AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ilk resimde , '' Milletvekilimiz Sn. Mustafa Kendirli, İl Başkanımız Sn. Muzaffer Aslan ve Gençlik Kolları Başkanımız Sn. Mehmet Akkuş ile birlikte Partimizin Kuruluşunun 19. yıldönümü programına katıldık. Nice 19. Yıllara...'' mesajıyla bu fotoğrafı paylaştı :

 

Resimde Milletvekili Mustafa Kendirli , Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer ve Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Akkuş'un maskesiz oldukları ve sosyal mesafe kuralını da ihlal ettikleri gözüküyor.İl Başkanı Muzaffer Arslan'ın ise 1,5 metre olmasa bile grupla arasına mesafe koyduğu görülüyor.Halbuki maske kullanmayan çok sayıda vatandaşa cezai işlem uygulanıyor.

 

SAĞLIK BAKANI GELİNCE MASKE VE SOSYAL MESAFE KURALINI HATIRLADI

 

AKP Kırşehir Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer daha sonra Sağlık Bakanı Fahrettin Altun ile çektirdiği bir fotoğrafa ise ;  '' Çok değerli Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca ile Partimizin Kuruluşunun 19.Yıldönümünden bir anı...Tabiki Sosyal Mesafe + Maske kurallarına uyarak '' mesajını yazarak paylaştı.

 

 

İlk paylaşımında maske ve sosyal mesafe kuralını hiçe sayan fotoğraf paylaşan Kadın Kolları Başkanı Meryem Düğer'in Sağlık Bakanı ile çektirdiği fotoğraf ve yazdığı not ; ''Bunlar mı Halka örnek olacak ? Hükümetin siyasi temsilcileri olarak binlerce insanla bir araya gelen insanlar koronavirüs tedbilerine dikkat etmiyorsa , millet ne yapsın.'' yorumlarına neden oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.