Yeni Kayıt Yaptıran Üniversite Öğrencilerine Kırşehir Tanıtılıyor

EĞİTİM 20.09.2022 - 22:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yeni Kayıt Yaptıran Üniversite Öğrencilerine Kırşehir Tanıtılıyor

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden gelen talep üzerine Kırşehir Belediyesi, yeni kayıt yaptıran 150 öğrenciye Kırşehir'in tarihi, doğal ve kültürel alanlarını gezdirerek tanıttı.

Kırşehir'e gelen üniversite öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversite Tıp Fakültesi yönetimi, yeni kayıt yaptıran öğrencilere Kırşehir'in tanıtılması talebinde bulundu.     SANAT TARİHÇİSİ GÖREVLENDİRİLDİ, 2 OTOBÜS TAHSİS EDİLDİ Talep üzerine Kırşehir Belediyesi yönetimi, Sanat Tarihçisi Sadi Manav'ı görevlendirerek Tıp Fakültesi'ne yeni kayıt yaptıran 150 doktor adayına Kırşehir'i tanıttı.Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muttalip Çiçek'in de eşlik ettiği tanıtım gezisinde; Ahi Külliyesi, Zanaatkarlar Çarşısı, Cacabey Camii yanında bulunan Astronomi Parkı ve Kent Park gezdirilerek tarihi ve kültürel alanlarla ilgili bilginlendirmede bulunuldu.Kırşehir Belediyesi, yeni gelen üniversite öğrencilerine şehrin tarihi ve kültürel yerlerini gezdirmek için 2 adet otobüs de tahsis etti.   ''KIRŞEHİR'İ TANIYACAK VE EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER'' Üniversite öğrenimi için Kırşehir'i tercih eden gençlerin birer kültür elçisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Şehrimize gelen üniversite öğrencilerinin her biri ailelerinin bize emanetidir.Onların Kırşehir'i tanıması ve öğrenim süreçlerini kolaylaştırmak adına gelen talebi değerlendirdik ve böyle bir tanıtım gezisi düzenledik.Bu yönde gelecek olan talepleri de değerlendireceğimizi belirtmek isteriz.Ahiliğin merkezi Kırşehir ; paylaşımı, yardımlaşmayı ve dayanışmayı genlerinde üst düzeyde taşıyan bir kenttir.Bu felsefeyi Kırşehir'e gelen evlatlarımıza da aşılamak bizim asli görevlerimiz arasındadır.Her biri Kırşehir'den mutlu bir şekilde mezun olarak ayrılacaklar ve gittikleri yerlerde de Kırşehir'i en iyi şekilde temsil edecekler.Üniversite öğrencilerimize yeni öğrenim hayatlarında başarılar dileriz'' ifadelerini kullandı.  
Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden gelen talep üzerine Kırşehir Belediyesi, yeni kayıt yaptıran 150 öğrenciye Kırşehir'in tarihi, doğal ve kültürel alanlarını gezdirerek tanıttı.

Kırşehir'e gelen üniversite öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi kapsamında Kırşehir Ahi Evran Üniversite Tıp Fakültesi yönetimi, yeni kayıt yaptıran öğrencilere Kırşehir'in tanıtılması talebinde bulundu.

 

 

SANAT TARİHÇİSİ GÖREVLENDİRİLDİ, 2 OTOBÜS TAHSİS EDİLDİ

Talep üzerine Kırşehir Belediyesi yönetimi, Sanat Tarihçisi Sadi Manav'ı görevlendirerek Tıp Fakültesi'ne yeni kayıt yaptıran 150 doktor adayına Kırşehir'i tanıttı.Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Muttalip Çiçek'in de eşlik ettiği tanıtım gezisinde; Ahi Külliyesi, Zanaatkarlar Çarşısı, Cacabey Camii yanında bulunan Astronomi Parkı ve Kent Park gezdirilerek tarihi ve kültürel alanlarla ilgili bilginlendirmede bulunuldu.Kırşehir Belediyesi, yeni gelen üniversite öğrencilerine şehrin tarihi ve kültürel yerlerini gezdirmek için 2 adet otobüs de tahsis etti.

 

''KIRŞEHİR'İ TANIYACAK VE EN GÜZEL ŞEKİLDE TEMSİL EDECEKLER''

Üniversite öğrenimi için Kırşehir'i tercih eden gençlerin birer kültür elçisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, ''Şehrimize gelen üniversite öğrencilerinin her biri ailelerinin bize emanetidir.Onların Kırşehir'i tanıması ve öğrenim süreçlerini kolaylaştırmak adına gelen talebi değerlendirdik ve böyle bir tanıtım gezisi düzenledik.Bu yönde gelecek olan talepleri de değerlendireceğimizi belirtmek isteriz.Ahiliğin merkezi Kırşehir ; paylaşımı, yardımlaşmayı ve dayanışmayı genlerinde üst düzeyde taşıyan bir kenttir.Bu felsefeyi Kırşehir'e gelen evlatlarımıza da aşılamak bizim asli görevlerimiz arasındadır.Her biri Kırşehir'den mutlu bir şekilde mezun olarak ayrılacaklar ve gittikleri yerlerde de Kırşehir'i en iyi şekilde temsil edecekler.Üniversite öğrencilerimize yeni öğrenim hayatlarında başarılar dileriz'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.