Yurt Dışından Gönderilen Yardımlar AFAD Tarafından AK Parti'ye Teslim Edildi

GÜNDEM 25.03.2023 - 10:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yurt Dışından Gönderilen Yardımlar AFAD Tarafından AK Parti'ye Teslim Edildi

Depremzede vatandaşlar için yurt dışından toplanan ve AFAD'a gönderilen yardım malzemelerinin, AK Parti İl Teşkilatına teslim edildiği ve parti adı altında dağıtım yapıldığı ortaya çıktı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından yurt dışından çok sayıda yardım malzemesi depremzedelere dağıtılmak üzere Türkiye'ye gönderilmişti.Yurt dışından gönderilen yardım malzemelerinin tamamen AFAD'a teslim edilmesi ve AFAD tarafından  depremzedelere dağıtımının yapılması gerekiyor ancak AFAD'a teslim edilmek üzere Kırşehir'e gönderilen 2 tır malzemenin AK Parti Kırşehir İl Teşkilatına teslim edildiği ortaya çıktı.   AFAD'DAN TESLİM ALINDI Söz konusu yardım malzemelerinin herhangi bir AFAD kurumuna teslim edilmek üzere yurt dışından yola çıktığı ve 2 tır olan yardım malzemesinin Kırşehir'e gönderildiği, AFAD tarafından depo olarak kullanılan mağazaya indirildiği ancak daha sonra AK Parti İl Teşkilatı yetkililerinin yardım malzemelerini kendilerinin dağıtacağını belirterek yardım malzemelerini kendilerinin teslim aldığı ileri sürüldü.   AFAD YERİNE AK PARTİ ADI ALTINDA DAĞITILIYOR Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir şahsa ait olan ve AFAD'a depo kullanımı için tahsis edilen mağazada dağıtım yapıldığı sırada; buradaki AK Parti yönetiminden bir yetkili, söz konusu deponun daha önce AFAD'da olduğunu ve yurt dışından gelen yardım malzemelerinin AK Parti tarafından dağıtıldığını belirtti.        
Depremzede vatandaşlar için yurt dışından toplanan ve AFAD'a gönderilen yardım malzemelerinin, AK Parti İl Teşkilatına teslim edildiği ve parti adı altında dağıtım yapıldığı ortaya çıktı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremin ardından yurt dışından çok sayıda yardım malzemesi depremzedelere dağıtılmak üzere Türkiye'ye gönderilmişti.Yurt dışından gönderilen yardım malzemelerinin tamamen AFAD'a teslim edilmesi ve AFAD tarafından  depremzedelere dağıtımının yapılması gerekiyor ancak AFAD'a teslim edilmek üzere Kırşehir'e gönderilen 2 tır malzemenin AK Parti Kırşehir İl Teşkilatına teslim edildiği ortaya çıktı.

 

AFAD'DAN TESLİM ALINDI

Söz konusu yardım malzemelerinin herhangi bir AFAD kurumuna teslim edilmek üzere yurt dışından yola çıktığı ve 2 tır olan yardım malzemesinin Kırşehir'e gönderildiği, AFAD tarafından depo olarak kullanılan mağazaya indirildiği ancak daha sonra AK Parti İl Teşkilatı yetkililerinin yardım malzemelerini kendilerinin dağıtacağını belirterek yardım malzemelerini kendilerinin teslim aldığı ileri sürüldü.

 

AFAD YERİNE AK PARTİ ADI ALTINDA DAĞITILIYOR

Yenice Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bir şahsa ait olan ve AFAD'a depo kullanımı için tahsis edilen mağazada dağıtım yapıldığı sırada; buradaki AK Parti yönetiminden bir yetkili, söz konusu deponun daha önce AFAD'da olduğunu ve yurt dışından gelen yardım malzemelerinin AK Parti tarafından dağıtıldığını belirtti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.