Zafer Partisi'nden Ekicioğlu'na Geçmiş Olsun Ziyareti

GÜNDEM 08.05.2023 - 22:43, Güncelleme: 08.05.2023 - 22:32
 

Zafer Partisi'nden Ekicioğlu'na Geçmiş Olsun Ziyareti

Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, teşkilat mensuplarıyla birlikte Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, Zafer Partisi İl Başkanı Mustafa Erevikli ve Merkez İlçe Başkanı Seyhan Çopuroğlu, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na ziyaret gerçekleştirdi.Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, '' Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret ederek kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunduk.Uzun zamandır ziyeret etmek istediğimizi, ancak seçim çalışmalarımızdan dolayı bugün müsait olduğumuzu belirterek kendisine bir an önce sağlığına kavuşması noktasında Allah'tan acil şifalar dileklerinde bulunduk. Selahattin Başkanla birlikte, bir Kırşehir sevdalısı olarak deprem gününde depremzedelere verdiği destekten dolayı da ayrıca teşekkür ettik'' sözlerini kaydetti.   Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ziyarete ilişkin fotoğraf paylaşarak, '' Ata İttifakına dahil olan Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, İl Başkanı Mustafa Erevikli ve Merkez İlçe Başkanı Seyhan Çopuroğlu, geçmiş olsun ziyaretine geldiler. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.      
Zafer Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, teşkilat mensuplarıyla birlikte Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, Zafer Partisi İl Başkanı Mustafa Erevikli ve Merkez İlçe Başkanı Seyhan Çopuroğlu, Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na ziyaret gerçekleştirdi.Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, '' Kırşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Ekicioğlu'nu ziyaret ederek kendisine geçmiş olsun dileklerinde bulunduk.Uzun zamandır ziyeret etmek istediğimizi, ancak seçim çalışmalarımızdan dolayı bugün müsait olduğumuzu belirterek kendisine bir an önce sağlığına kavuşması noktasında Allah'tan acil şifalar dileklerinde bulunduk. Selahattin Başkanla birlikte, bir Kırşehir sevdalısı olarak deprem gününde depremzedelere verdiği destekten dolayı da ayrıca teşekkür ettik'' sözlerini kaydetti.

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ziyarete ilişkin fotoğraf paylaşarak, '' Ata İttifakına dahil olan Zafer Partisi Kırşehir Milletvekili Adayı Mustafa Kılıç, İl Başkanı Mustafa Erevikli ve Merkez İlçe Başkanı Seyhan Çopuroğlu, geçmiş olsun ziyaretine geldiler. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum'' ifadelerini kullandı.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.