Ziraat Bankası Şubelerini Yeniliyor
Kamuda tasarruf tedbirleri açıklamasının yapıldığı dönemde kamu bankası olan Ziraat Bankası, Kırşehir şubelerinde yenileme çalışması başlattı.
Geçtiğimiz aylarda açıklanan tasarruf tedbirleri genelgesi ile kamuda tasarruf dönemi başlatılmış ve bu genelge kamu iktisadi teşebbüslerini de kapsamıştı.Bir kamu bankası olan Ziraat Bankası yakın bir süreçte kurumsal yenileme çalışmaları kapsamında hizmet binalarını baştan aşağı yenilemişti.Tasarruf tedbirlerine rağmen Ziraat Bankası yine kurumsal yenileme çalışmaları kapsamında şubelerinde yenileme çalışması başlattı.
Kırşehir'de 2 şubesi ve katılım şubesi bulunan Ziraat Bankası kurumsal yenileme çalışmaları kapsamında ilk etapta Yenice Mahallesi'nde bulunan şubesinde tadilat başlattı.Şube geçici süre ile başka bir yere taşınırken yenileme yapılacak şubede geniş kapsamlı tadilat başlatıldı.
Ziraat Bankası'nın hem tadilat ve yenileme çalışmaları hem de geçici süre ile hizmet verecek binada yapılacak düzenlemeler karşılığında milyonlarca lira harcaması bekleniyor.Yenileme çalışmalarının gerekli işlemlerin ardından diğer şubelerde de yapılması bekleniyor.
Tadilat çalışmasını gören vatandaşlar ise tasarruf tedbirlerinin uygulandığı bir dönemde bu tür harcamalara girişilmesine tepki gösterdi.


Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



