DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Gazetemize Ziyaret

SİYASET 17.03.2024 - 11:45, Güncelleme: 17.03.2024 - 11:48
 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekmen'den Gazetemize Ziyaret

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen Kırşehir Haber Türk'ü ziyaret etti.

Mersin Milletvekili ve DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen Kırşehir Haber Türk'ü ziyaret etti.Belediye Başkan Adayı Bayram Yıldız'a destek için Kırşehir'e gelen Ekmen'e Belediye Başkan Adayı Bayram Yıldız, İl Genel Meclisi Adayı İbrahim İbrahim Köksal  ve Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Metin Atabey de eşlik etti. Pazar yeri , esnaflar ve şehrin muhtelif noktalarına ziyaret gerçekleştirdiklerini dilet getiren Ekmen, Kırşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Yıldız'ın seçim çalışmalarının ülke gündemine damga vurduğunu ''200 TL'lik banknot'' çalışmasının sosyal medyada 10 milyonu aşan bir etkileşim sayısına ulaştığını kaydetti. Gazetemiz imtiyaz sahibi Ömer Duran‘a açıklamalarda bulunan Ekmen, ''DEVA Partisi kendi logosu ve adayları ile ilk defa seçime giriyor Kırşehirli hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Kırşehirli seçmenin vereceği destek Sayın Ali Babacan’ın ve DEVA Partisi’nin Türkiye genelinde ve Türk siyaseti'nde etkisini arttıracaktır. İktidarın sözünü tutamadığı, muhalefetin umut vermediği bir dönemde Ali Babacan’ın varlığı geleceğimiz için önemli bir umut oluşturuyor. Bu umudun devam etmesi hemşehrilerimizin vereceği desteğe bağlıdır'' diye konuştu. Ekmen Kırşehir’deki altın madeni tartışmalarına da değinerek, ''15 yıllık bir faaliyet için yüzlerce yıllık su kaynaklarımız hayvancılık alanlarımız feda edilemez. 15 yıl sonra altın madeninden geriye bir enkaz ve Kırşehir’in kirlenmiş kaynakları kalacaktır. Dolayısıyla bu madene ilişkin çalışmalar bir an önce durdurmalıdır'' dedi.
Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Mehmet Emin Ekmen Kırşehir Haber Türk'ü ziyaret etti.

Mersin Milletvekili ve DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen Kırşehir Haber Türk'ü ziyaret etti.Belediye Başkan Adayı Bayram Yıldız'a destek için Kırşehir'e gelen Ekmen'e Belediye Başkan Adayı Bayram Yıldız, İl Genel Meclisi Adayı İbrahim İbrahim Köksal  ve Deva Partisi Kurucu İl Başkanı Metin Atabey de eşlik etti.

Pazar yeri , esnaflar ve şehrin muhtelif noktalarına ziyaret gerçekleştirdiklerini dilet getiren Ekmen, Kırşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Yıldız'ın seçim çalışmalarının ülke gündemine damga vurduğunu ''200 TL'lik banknot'' çalışmasının sosyal medyada 10 milyonu aşan bir etkileşim sayısına ulaştığını kaydetti.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Ömer Duran‘a açıklamalarda bulunan Ekmen, ''DEVA Partisi kendi logosu ve adayları ile ilk defa seçime giriyor Kırşehirli hemşehrilerimizden destek bekliyoruz. Kırşehirli seçmenin vereceği destek Sayın Ali Babacan’ın ve DEVA Partisi’nin Türkiye genelinde ve Türk siyaseti'nde etkisini arttıracaktır. İktidarın sözünü tutamadığı, muhalefetin umut vermediği bir dönemde Ali Babacan’ın varlığı geleceğimiz için önemli bir umut oluşturuyor. Bu umudun devam etmesi hemşehrilerimizin vereceği desteğe bağlıdır'' diye konuştu.

Ekmen Kırşehir’deki altın madeni tartışmalarına da değinerek, ''15 yıllık bir faaliyet için yüzlerce yıllık su kaynaklarımız hayvancılık alanlarımız feda edilemez. 15 yıl sonra altın madeninden geriye bir enkaz ve Kırşehir’in kirlenmiş kaynakları kalacaktır. Dolayısıyla bu madene ilişkin çalışmalar bir an önce durdurmalıdır'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mulayim
(17.03.2024 18:34 - #6394)
Bu ülkede genel başkanımız başbakan yardımcılığı bakan olarak her özelleştirmede imzası var.ekonomideki sıkıntınin birinci sorumlusu babacandir.simdide cevreciligemi soyundunuz.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.