Kırşehir 2. Çarşıda Yine Yangın

ASAYİŞ 20.02.2024 - 03:14, Güncelleme: 20.02.2024 - 03:03
 

Kırşehir 2. Çarşıda Yine Yangın

Kırşehir 2. çarşıda yine yangın çıktı.

Daha önce bir iş hanında bulunan iş yerlerinde büyük zarara yol açan yangının ardından 2. çarşıda yine yangın çıktı.Gece saatlerinde bir iş hanının çatısında henüz belli olmayan bir nedenle çıkan yangın bir anda binanın çatısına yayıldı.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri,yangını söndürerek soğutma çalışması gerçekleştirdi. Daha önce de yine 2. çarşıda bulunan bir iş hanında meydana gelen yangında çok sayıda iş yeri zarar görmüştü. Bölge esnafı, iş hanlarında bulunan iş yerlerinin sahiplerinin olmasına rağmen güvenli olarak tutulmadıklarını ve buna önlem alınmadığı takdirde benzer durumların yine yaşanacağını dile getiriyorlar.
Kırşehir 2. çarşıda yine yangın çıktı.

Daha önce bir iş hanında bulunan iş yerlerinde büyük zarara yol açan yangının ardından 2. çarşıda yine yangın çıktı.Gece saatlerinde bir iş hanının çatısında henüz belli olmayan bir nedenle çıkan yangın bir anda binanın çatısına yayıldı.Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri,yangını söndürerek soğutma çalışması gerçekleştirdi.

Daha önce de yine 2. çarşıda bulunan bir iş hanında meydana gelen yangında çok sayıda iş yeri zarar görmüştü.

Bölge esnafı, iş hanlarında bulunan iş yerlerinin sahiplerinin olmasına rağmen güvenli olarak tutulmadıklarını ve buna önlem alınmadığı takdirde benzer durumların yine yaşanacağını dile getiriyorlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.