Konya'da Katliam Gibi Kaza

ASAYİŞ 19.03.2024 - 12:36, Güncelleme: 19.03.2024 - 12:29
 

Konya'da Katliam Gibi Kaza

Konya'da , kontrolden çıkan aracın otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti 5 kişi ise yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Konya-Karaman kara yolunun 25'inci kilometresinde yaşandı.Sürücüsünün epilepsi hastası olduğu öğrenilen 42 J 2873 plakalı otomobil yol kenarındaki otobüs durağına daldı.  Çarpmanın şiddetiyle etrafa savrulan durakta bekleyenlerden Mordagül Tutgak (59), Elif (42), Dudu (33) ve Nergiz Gül (48) olay yerinde hayatını kaybetti.Sürücü Bekir Taşkın ile Bahriye Taşkın (43), Ümmühan Taşkın (16), Türkan Gül (13) ve Sibel Özgürlü yaralandı.  İhbarla bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılardan 3'ü ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi'ne, 2'si Konya Numune Hastanesi'ne, 1'i de Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Haberi alan araçtakilerin yakınları, kaza yerine gelip fenalık geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Konya'da , kontrolden çıkan aracın otobüs durağında bekleyen vatandaşlara çarpması sonucu 4 kişi hayatını kaybetti 5 kişi ise yaralandı.

Kaza sabah saatlerinde Konya-Karaman kara yolunun 25'inci kilometresinde yaşandı.Sürücüsünün epilepsi hastası olduğu öğrenilen 42 J 2873 plakalı otomobil yol kenarındaki otobüs durağına daldı. 

Çarpmanın şiddetiyle etrafa savrulan durakta bekleyenlerden Mordagül Tutgak (59), Elif (42), Dudu (33) ve Nergiz Gül (48) olay yerinde hayatını kaybetti.Sürücü Bekir Taşkın ile Bahriye Taşkın (43), Ümmühan Taşkın (16), Türkan Gül (13) ve Sibel Özgürlü yaralandı. 

İhbarla bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılardan 3'ü ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi'ne, 2'si Konya Numune Hastanesi'ne, 1'i de Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı. Haberi alan araçtakilerin yakınları, kaza yerine gelip fenalık geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.