26 Ağustos 2022 - 12:15 - Güncellenme: 05 Mayıs 2023 - 17:12
G: 05 Mayıs 2023 - 17:12
4 Yıldır Ağrılarından Şikayetçi Olan Hastaya Kas Nakli Yapıldı
Kırşehir'de 4 yıldır yaşadığı kol ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran hastaya kas transferi gerçekleştirildi.
Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ilk defa 55 yaşındaki bir bayan hastaya kas nakli gerçekleşti. Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanemiz Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Hakkı Çağdaş Basat ve ekibi tarafından gerçekleştirilen operasyon başarılı bir şekilde sonuçlandı.
Ameliyatı yapan Doç. Dr. Hakkı Çağdaş Basat, “Hastamız 55 yaşında kadın hasta. Yaklaşık 4 yıldır devam eden omuz ağrısı nedeniyle polikliniğimize başvurdu. Yapılan muayene ve görüntülemeler sonucunda omuzu hareket ettiren kasın yırtık olduğunu tespit ettik. Tamir edilecek bir yırtık olmadığını tespit ettik. Bunun üzerine hastamıza kas transferi yapmaya karar verdik. Kolu içeriye çeviren latissmus dorsi kasını alıp yukarıya kolu dışa kaldıran kasa transfer ettik. Ameliyatımızı kapalı olarak gerçekleştiriyoruz. Sadece Kası aldığımız yerde 5cm lik yeri açık olarak yapıyoruz. Hastamızın ameliyat sonucu da güzel geçti.” dedi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Ali Güneş , Doç. Dr. Hakkı Çağdaş Basat’a ve ekibine teşekkür ettiler.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

Kırşehir'de altyapıdan üstyapıya planlı dönüşüm

Kırşehir'de yüzlerce kınalı keklik keneye karşı doğaya salındı

Kırşehir'de 6 gün içerisinde çok sayıda operasyon ve yakalama

Avgun Deresi'nde çevre rahatsızlığına karşı çalışmalar başladı

Kırşehir'de 70'ler, 80'ler ve 90'ları yaşatan şoför
Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti

Kırşehir’in de yer aldığı operasyonda şirketlere kayyum

Kırşehir'de jeotermal potansiyeli en yüksek bölgeler belli oldu

Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia
Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı

Kırşehir’de Gençler Sınav Stresini Şölenle Attı

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia

Kırşehir'in merkezi noktalarındaki işletmeler ihaleye çıkıyor

Kırşehir Valiliği Uyardı: Bu Hesaptan Yapılan Paylaşımlara Dikkat