Gençler Turan Yıldırım'ı Çok Sevdi

SİYASET 07.05.2023 - 22:33, Güncelleme: 07.05.2023 - 22:33
 

Gençler Turan Yıldırım'ı Çok Sevdi

İYİ Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Turan Yıldırım, gençlerin sevgilisi oldu.

Seçime bir hafta kala tüm adaylar çalışmalarına hız kazandırdı. Her kesime kendisini kabul ettirmeye çalışan adaylar farklı çalışmalarla insanlara dokunmaya çalışıyor. Adaylar içerisinden ise gençlerle iletişimde Turan Yıldırım dikkat çekiyor. Özellikle kafe buluşmaları ve gençlik buluşmaları düzenleyen Yıldırım öğretmen kimliği ile gençlerin gönlüne giriyor.   Seçime çok az bir süre kala adaylar son viraja girdi. Çalışmaların hız kazandığı bu dönemde özellikle ilk defa oy kullanacaklar ve genç seçmenin oy kullanırken nasıl hareket edeceği çok ön görülememekteydi. Adaylar arasından genç olması ve öğretmen olması ile Turan Yıldırım genç seçmen ile iletişimde öne geçtiği görülüyor. Özellikle kafelerde ve düzenlediği gençlik buluşmaları ile genç seçmeni arkasına almayı başaran Yıldırım gençlerin gönlüne girmeyi başardı. Gençler ile yaptığı buluşmalarda gençlerin sorunlarını dinleyen Yıldırım, “Arkadaşlarınızla bir yere oturduğunuzda ikinci, üçüncü bardak çayınızı istersen cebinizi düşünüyorsanız, acaba masadan kalkabilir miyim gibi endişeleriniz varsa, ne içtiğiniz çaydan tat alabilirsiniz ne de arkadaşlarınızla oturduğunuz andan keyif alabilirsiniz. Bizde bunları yaşadık ancak bu dönem çok farklı bir dönem. Artık gençliğinde keyfi kalmadı dışarda oturmanın da keyfi kalmadı. Biz bu düzeni değiştireceğiz. Arkadaşlarınızla dışarıya çıktığınızda hiçbir endişeniz olmadan güzel vakit geçireceğiniz günler gelecek.” dedi.
İYİ Parti Kırşehir Milletvekili Adayı Turan Yıldırım, gençlerin sevgilisi oldu.

Seçime bir hafta kala tüm adaylar çalışmalarına hız kazandırdı. Her kesime kendisini kabul ettirmeye çalışan adaylar farklı çalışmalarla insanlara dokunmaya çalışıyor. Adaylar içerisinden ise gençlerle iletişimde Turan Yıldırım dikkat çekiyor. Özellikle kafe buluşmaları ve gençlik buluşmaları düzenleyen Yıldırım öğretmen kimliği ile gençlerin gönlüne giriyor.

 

Seçime çok az bir süre kala adaylar son viraja girdi. Çalışmaların hız kazandığı bu dönemde özellikle ilk defa oy kullanacaklar ve genç seçmenin oy kullanırken nasıl hareket edeceği çok ön görülememekteydi. Adaylar arasından genç olması ve öğretmen olması ile Turan Yıldırım genç seçmen ile iletişimde öne geçtiği görülüyor. Özellikle kafelerde ve düzenlediği gençlik buluşmaları ile genç seçmeni arkasına almayı başaran Yıldırım gençlerin gönlüne girmeyi başardı. Gençler ile yaptığı buluşmalarda gençlerin sorunlarını dinleyen Yıldırım, “Arkadaşlarınızla bir yere oturduğunuzda ikinci, üçüncü bardak çayınızı istersen cebinizi düşünüyorsanız, acaba masadan kalkabilir miyim gibi endişeleriniz varsa, ne içtiğiniz çaydan tat alabilirsiniz ne de arkadaşlarınızla oturduğunuz andan keyif alabilirsiniz. Bizde bunları yaşadık ancak bu dönem çok farklı bir dönem. Artık gençliğinde keyfi kalmadı dışarda oturmanın da keyfi kalmadı. Biz bu düzeni değiştireceğiz. Arkadaşlarınızla dışarıya çıktığınızda hiçbir endişeniz olmadan güzel vakit geçireceğiniz günler gelecek.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.