1 Günde 2 İntihar Vakası

ASAYİŞ 30.08.2023 - 15:32, Güncelleme: 30.08.2023 - 15:32
 

1 Günde 2 İntihar Vakası

Kırşehir'in Kaman İlçesi'nde aynı gün içinde 2 kişi canına kıydığı öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre Kaman'a bağlı Tatık Köyü'nde yaşayan 80 yaşındaki Ömer E.'nun av tüfeği ile başından vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu.Yaşlı adamın cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Diğer intihar vakası ise Kaman'a bağlı Kurancılı Kasabası'nda meydana geldi.Ankara'da yaşayan ancak akrabalarının bulunduğu Kurancılı Kasabası'na gelen 75 yaşındaki Elvan A., ölü olarak bulundu.Elvan A.'nın intihar ettiği değerlendirilirken cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.
Kırşehir'in Kaman İlçesi'nde aynı gün içinde 2 kişi canına kıydığı öne sürüldü.

Alınan bilgiye göre Kaman'a bağlı Tatık Köyü'nde yaşayan 80 yaşındaki Ömer E.'nun av tüfeği ile başından vurulmuş şekilde ölü olarak bulundu.Yaşlı adamın cansız bedeni otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Diğer intihar vakası ise Kaman'a bağlı Kurancılı Kasabası'nda meydana geldi.Ankara'da yaşayan ancak akrabalarının bulunduğu Kurancılı Kasabası'na gelen 75 yaşındaki Elvan A., ölü olarak bulundu.Elvan A.'nın intihar ettiği değerlendirilirken cenazesi otopsi için adli tıp morguna kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.