1 Nisan'da Okullar Tatil

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.03.2019 - 13:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

1 Nisan'da Okullar Tatil

Pazar günü yurt genelinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi. Kırşehir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama göre,"Bilindiği gibi eğitim kurumları, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde asıl işlevlerinden farklı olarak, seçmenlerin oy kullanmalarına imkan verecek şekilde hazırlanmaktadır. Oy sayım işleminin de akşam geç saatlere kadar devam etmesi eğitim kurumlarının aynı gün içerisinde eğitim-öğretime hazır hale getirilmesini engellemektedir. Bu nedenle, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumları, eğitim-öğretime hazır hale getirilmeleri bakımından 01 Nisan 2019 Pazartesi günü tatil edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "ifadelerine yer verildi.
Pazar günü yurt genelinde gerçekleştirilecek Mahalli İdareler Genel Seçimleri dolayısıyla 1 Nisan Pazartesi günü okullar tatil edildi.

Kırşehir Valiliği'nden yapılan yazılı açıklama göre,"Bilindiği gibi eğitim kurumları, 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde asıl işlevlerinden farklı olarak, seçmenlerin oy kullanmalarına imkan verecek şekilde hazırlanmaktadır. Oy sayım işleminin de akşam geç saatlere kadar devam etmesi eğitim kurumlarının aynı gün içerisinde eğitim-öğretime hazır hale getirilmesini engellemektedir. Bu nedenle, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumları, eğitim-öğretime hazır hale getirilmeleri bakımından 01 Nisan 2019 Pazartesi günü tatil edilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur. "ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.