109 Yaşındaki Feride Nine İngiltere Varyantlı Virüsü Yendi

SAĞLIK 11.05.2021 - 13:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

109 Yaşındaki Feride Nine İngiltere Varyantlı Virüsü Yendi

Akçakent'te yaşayan 109 yaşındaki Feride Şahin Koronavirüsü atlattı.

Yaklaşık 3 hafta önce İngiltere varyantlı koronavirüse yakalanan ve tedavinin ardından virüsü yenen Feride Şahin sağlığına kavuştu.Akçakent Kaymamakamı Fikri Badioğlu , 109 yaşındaki Feride Şahin'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve aynı zamanda Anneler Gününü de kutladı.     Öte yandan daha önce koronavirüs aşısı olan 109 yaşındaki Feride ninenin bu sayede hastalığı hafif şekilde atlattığı belirtildi.  
Akçakent'te yaşayan 109 yaşındaki Feride Şahin Koronavirüsü atlattı.

Yaklaşık 3 hafta önce İngiltere varyantlı koronavirüse yakalanan ve tedavinin ardından virüsü yenen Feride Şahin sağlığına kavuştu.Akçakent Kaymamakamı Fikri Badioğlu , 109 yaşındaki Feride Şahin'i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve aynı zamanda Anneler Gününü de kutladı.

 

 

Öte yandan daha önce koronavirüs aşısı olan 109 yaşındaki Feride ninenin bu sayede hastalığı hafif şekilde atlattığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.