12 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti

YAŞAM 12.03.2024 - 12:09, Güncelleme: 12.03.2024 - 11:37
 

12 Günlük Yaşam Mücadelesini Kaybetti

12 gün önce yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan 22 yaşındaki genç yaşam mücadelesini kaybetti.

29 Şubat'ta Kaman'a bağlı Ömerhacılı Köyü yakınlarında aracın kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 22 yaşındaki Metehan Serdaroğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.Yoğun bakıma alınan talihsiz genç, 12 günlük yaşam mücadelesinin ardından tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.Metehan'ın acı haberi yakınlarını yasa boğdu.Araçta bulunan K.Z. isimli gencin tedavisi ise devam ediyor. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.  
12 gün önce yaşanan trafik kazasında ağır yaralanan 22 yaşındaki genç yaşam mücadelesini kaybetti.

29 Şubat'ta Kaman'a bağlı Ömerhacılı Köyü yakınlarında aracın kontrolden çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada 22 yaşındaki Metehan Serdaroğlu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı.Yoğun bakıma alınan talihsiz genç, 12 günlük yaşam mücadelesinin ardından tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata gözlerini yumdu.Metehan'ın acı haberi yakınlarını yasa boğdu.Araçta bulunan K.Z. isimli gencin tedavisi ise devam ediyor.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ise sabır ve baş sağlığı dileriz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.