15 Temmuz Gazisinden Yaşar Bahçeci'ye Şok Suçlamalar

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.09.2018 - 14:25, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

15 Temmuz Gazisinden Yaşar Bahçeci'ye Şok Suçlamalar

Kırşehirli 15 Temmuz Gazisi Murat Daşdemir sosyal medya hesabı üzerinden Kırşehir Belediye Balkanı Yaşar Bahçeci hakkında zehir zemberek suçlamalarda bulundu. Son ekonomik olaylardan dolayı Yerköy'deki iş yerini kapatarak işportacılık yapmaya başlayan 15 Temmuz Gazisi Murat Daşdemir Çiçekdağı'da ve Kırşehir'de tezgah açarak ekmeğini kazanmaya çalışıyor.Daha önceki görüşmelerinde kendisi için yer gösterildiğini ancak geçimini sağlayabilmek için daha uygun bir yer talebinde bulunduğunu belirten Daşdemir bu talebinin ardından kendisine yönelik baskı uygulandığını iddia etti ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci hakkında zehir zemberek suçlamalarda bulundu.Gazi Murat Daşdemir sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada , ''Evimde "Yeni bir sayfa açalım" diyen Kırşehir'in Ekâbir Belediye Başkanı YAŞAR BAHÇECİ ne oldu? Sayfayı çok çabuk kapattın? Bisiklet yolunda sizinle bisiklet sürüp fotoğraf çekse idim bu sayfa kapanmazdı. Yeni bir sayfada onurumla oynayıp, mallarıma el koymak var mı? Bu yeni sayfada akşamın bir vakti Zabıta müdürünüzü üzerime gönderip tehditvari parmak sallattırmak var mı? Yeni bir sayfada mafyavarî zabıtalarınızı üzerime gönderip kâh fotoğrafımı çekmek kâh milimetrik olarak tezgahımı ölçüp TACİZ etmek var mı? Yeni bir sayfada şahsıma TORBACI muamelesi yapmak var mı? Benim rızkımı sen değil senin FERİŞTAHIN bile vermiyor ve veremez. Rızkıma ALLAH KEFİL. Ancak beni sosyal medyada engellemeye gücünüz yeter. Bu dünyada hadi engelledin. Ahirette nasıl engelleyeceksin? YENİ SAYFA DAHA AÇILMADAN KAPANMIŞTIR. İŞTE BENİ ENGELLEDİĞİN SAYFA'' İŞTE 15 TEMMUZ GAZİSİ MURAT DAŞDEMİR'İN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN YAPTIĞI AÇIKLAMA :  
Kırşehirli 15 Temmuz Gazisi Murat Daşdemir sosyal medya hesabı üzerinden Kırşehir Belediye Balkanı Yaşar Bahçeci hakkında zehir zemberek suçlamalarda bulundu.

Son ekonomik olaylardan dolayı Yerköy'deki iş yerini kapatarak işportacılık yapmaya başlayan 15 Temmuz Gazisi Murat Daşdemir Çiçekdağı'da ve Kırşehir'de tezgah açarak ekmeğini kazanmaya çalışıyor.Daha önceki görüşmelerinde kendisi için yer gösterildiğini ancak geçimini sağlayabilmek için daha uygun bir yer talebinde bulunduğunu belirten Daşdemir bu talebinin ardından kendisine yönelik baskı uygulandığını iddia etti ve Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci hakkında zehir zemberek suçlamalarda bulundu.Gazi Murat Daşdemir sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada , ''Evimde "Yeni bir sayfa açalım" diyen Kırşehir'in Ekâbir Belediye Başkanı YAŞAR BAHÇECİ ne oldu? Sayfayı çok çabuk kapattın? Bisiklet yolunda sizinle bisiklet sürüp fotoğraf çekse idim bu sayfa kapanmazdı. Yeni bir sayfada onurumla oynayıp, mallarıma el koymak var mı? Bu yeni sayfada akşamın bir vakti Zabıta müdürünüzü üzerime gönderip tehditvari parmak sallattırmak var mı? Yeni bir sayfada mafyavarî zabıtalarınızı üzerime gönderip kâh fotoğrafımı çekmek kâh milimetrik olarak tezgahımı ölçüp TACİZ etmek var mı? Yeni bir sayfada şahsıma TORBACI muamelesi yapmak var mı? Benim rızkımı sen değil senin FERİŞTAHIN bile vermiyor ve veremez. Rızkıma ALLAH KEFİL. Ancak beni sosyal medyada engellemeye gücünüz yeter. Bu dünyada hadi engelledin. Ahirette nasıl engelleyeceksin? YENİ SAYFA DAHA AÇILMADAN KAPANMIŞTIR. İŞTE BENİ ENGELLEDİĞİN SAYFA'' İŞTE 15 TEMMUZ GAZİSİ MURAT DAŞDEMİR'İN SOSYAL MEDYA HESABI ÜZERİNDEN YAPTIĞI AÇIKLAMA :  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.