15 Yıllık Eşini Defalarca Bıçaklayarak Katletti

GÜNDEM 08.01.2022 - 18:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

15 Yıllık Eşini Defalarca Bıçaklayarak Katletti

Her ikisi de Kırşehir nüfusuna kayıtlı olan ve Ankara'da ikamet eden Funda Koyuncu ile eşi Recep Koyuncu arasında çıkan tartışma kanlı bitti.Cani Koca 15 yıllık eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Olay Keçiören'in Şenlik Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre : 3 gün önce işinden ayrıldığı öğrenilen Recep Koyuncu, komşusu nedeniyle eşiyle tartışmaya başladı.4 çocuklu çift arasındaki tartışmanın büyümesi ile birlikte 36 yaşındaki Recep Koyuncu , 35 yaşındaki eşi Funda Koyuncuyu 2,5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde  defalarca bıçakladı.Cani koca olayın ardından apartmanda ''Ben eşimi öldürdüm diyerek'' bağırdı.Olay yerinden ayrılmayan Recep Koyuncu telefonla Funda Koyuncu'nun ailesini arayarak , ''Ben kızınızı öldürdüm gelin alın'' ifadelerini kullandı.     KIRŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ Funda Koyuncu ve R.K.'nin 2 buçuk, 7 ve 12 yaşlarında üç çocuklarının olduğu, 2,5 yaşındaki oğullarının olay sırasında evde, diğerlerinin ise okulda oldukları öğrenildi.Ankara'da eşi tarafından katledilen Funda Koyuncu Memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.Koyuncu'nun naaşı, merkeze bağlı Dedeli köyüne götürülerek ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.     ''KIZ ÇOCUKLARINI SAHİPSİZ BIRAKMASINLAR'' Funda Koyuncunun amcası Atalay Yağcı  olayın takipçisi olacaklarını söyleyerek, "Damadın işsiz kaldığını olaydan sonra öğrendim. 15 yıla yakındır evliler, 3 çocukları var. Çocukları şu an karşı taraf almış ama çocukları orada bırakmayacağız. Mutlaka alacağız. Çocukların baba tarafında olması sakıncalı. Psikolojik olarak da rahat etmezler. Bu tür kadın cinayetlerine katılanların idamını istiyoruz. Başka türlü bunların sonu gelmeyecek. Bütün kız babalarına sesleniyorum; çocuklarını, özellikle kız çocuklarını sahipsiz bırakmasınlar" şeklinde konuştu.     Funda Koyuncu'nun annesinin 6 sene önce vefat ettiğini söyleyen akrabaları, 35 yaşındaki genç kadının babası tarafından hiç aranıp sorulmadığı ve kızıyla hiç ilgilenmediği iddia etti.
Her ikisi de Kırşehir nüfusuna kayıtlı olan ve Ankara'da ikamet eden Funda Koyuncu ile eşi Recep Koyuncu arasında çıkan tartışma kanlı bitti.Cani Koca 15 yıllık eşini defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Olay Keçiören'in Şenlik Mahallesi'nde meydana geldi.İddiaya göre : 3 gün önce işinden ayrıldığı öğrenilen Recep Koyuncu, komşusu nedeniyle eşiyle tartışmaya başladı.4 çocuklu çift arasındaki tartışmanın büyümesi ile birlikte 36 yaşındaki Recep Koyuncu , 35 yaşındaki eşi Funda Koyuncuyu 2,5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde  defalarca bıçakladı.Cani koca olayın ardından apartmanda ''Ben eşimi öldürdüm diyerek'' bağırdı.Olay yerinden ayrılmayan Recep Koyuncu telefonla Funda Koyuncu'nun ailesini arayarak , ''Ben kızınızı öldürdüm gelin alın'' ifadelerini kullandı.

 

 

KIRŞEHİR'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Funda Koyuncu ve R.K.'nin 2 buçuk, 7 ve 12 yaşlarında üç çocuklarının olduğu, 2,5 yaşındaki oğullarının olay sırasında evde, diğerlerinin ise okulda oldukları öğrenildi.Ankara'da eşi tarafından katledilen Funda Koyuncu Memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.Koyuncu'nun naaşı, merkeze bağlı Dedeli köyüne götürülerek ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında defnedildi.

 

 

''KIZ ÇOCUKLARINI SAHİPSİZ BIRAKMASINLAR''

Funda Koyuncunun amcası Atalay Yağcı  olayın takipçisi olacaklarını söyleyerek, "Damadın işsiz kaldığını olaydan sonra öğrendim. 15 yıla yakındır evliler, 3 çocukları var. Çocukları şu an karşı taraf almış ama çocukları orada bırakmayacağız. Mutlaka alacağız. Çocukların baba tarafında olması sakıncalı. Psikolojik olarak da rahat etmezler. Bu tür kadın cinayetlerine katılanların idamını istiyoruz. Başka türlü bunların sonu gelmeyecek. Bütün kız babalarına sesleniyorum; çocuklarını, özellikle kız çocuklarını sahipsiz bırakmasınlar" şeklinde konuştu.

 

 

Funda Koyuncu'nun annesinin 6 sene önce vefat ettiğini söyleyen akrabaları, 35 yaşındaki genç kadının babası tarafından hiç aranıp sorulmadığı ve kızıyla hiç ilgilenmediği iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.