2 Daireyi Uyuşturucu İmalathanesine Dönüştürmüşler

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.03.2019 - 12:10, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

2 Daireyi Uyuşturucu İmalathanesine Dönüştürmüşler

Kırşehir'de 2 apartman dairesini uyuşturucu imalathanesine çeviren 2 kişi tutuklandı. Kırşehir Emniyet müdürlüğüne gelen istihbarat ile birlikte yapılan uzun süreli takip ve tahkikat neticesinde 2 kişinin kiraladıkları dairelerde esrar yetiştirip sattığı bilgisine ulaşıldı. Kırşehir KOM ve Narkotik şube müdürlüğü farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda H.O.B. ve S.Ç kaldıkları adreslerde yakalanırken 2 ayrı adresteki apartman dairesinin uyuşturucu imalathanesine çevrildiği ortaya çıktı. Ekipler, her odaya farklı ışık ve ısıtma sistemi kurulduğu belirlenen dairelerde 293 kilitli poşet içerisinde 232 gram esrar, saksılar içinde ekili kenevir bitkileri, 3 hassas terazi, dijital materyaller, 26 bin lira, kira ve abonelik sözleşmeleri ile üçer tabanca ve tüfek ele geçirdi. Dairelerde inceleme yapan ekipler, esrar yetiştirilmesinde kullanıldığı değerlendirilen havalandırma sistemi, filtresi ve fanı, ısı ve nem ölçer cihazları, zaman ayarlı prizler, led lambalar, sıvı bitki besleyici, 706 tohum çimlendirme kapsülü, saksılar, termometre, sıvı gübre, bitki kimyasalı, uyuşturucu paketlemede kullanılan kilitli poşetler buldu. "Uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti" suçlamasıyla gözaltına alınan H.O.B. ve S.Ç, sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Kırşehir'de 2 apartman dairesini uyuşturucu imalathanesine çeviren 2 kişi tutuklandı.

Kırşehir Emniyet müdürlüğüne gelen istihbarat ile birlikte yapılan uzun süreli takip ve tahkikat neticesinde 2 kişinin kiraladıkları dairelerde esrar yetiştirip sattığı bilgisine ulaşıldı.

Kırşehir KOM ve Narkotik şube müdürlüğü farklı adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi.Operasyonda H.O.B. ve S.Ç kaldıkları adreslerde yakalanırken 2 ayrı adresteki apartman dairesinin uyuşturucu imalathanesine çevrildiği ortaya çıktı.

Ekipler, her odaya farklı ışık ve ısıtma sistemi kurulduğu belirlenen dairelerde 293 kilitli poşet içerisinde 232 gram esrar, saksılar içinde ekili kenevir bitkileri, 3 hassas terazi, dijital materyaller, 26 bin lira, kira ve abonelik sözleşmeleri ile üçer tabanca ve tüfek ele geçirdi.

Dairelerde inceleme yapan ekipler, esrar yetiştirilmesinde kullanıldığı değerlendirilen havalandırma sistemi, filtresi ve fanı, ısı ve nem ölçer cihazları, zaman ayarlı prizler, led lambalar, sıvı bitki besleyici, 706 tohum çimlendirme kapsülü, saksılar, termometre, sıvı gübre, bitki kimyasalı, uyuşturucu paketlemede kullanılan kilitli poşetler buldu.

"Uyuşturucu ve uyarıcı madde imalatı ve ticareti" suçlamasıyla gözaltına alınan H.O.B. ve S.Ç, sorgularının ardından çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.