31 Ağustos 2021 - 07:32 - Güncellenme: 05 Mayıs 2023 - 17:12
G: 05 Mayıs 2023 - 17:12
30 Ağustos Zafer Bayramı Kırşehir'de Coşkuyla Kutlandı
99 yıl önce Türk Milleti'ni yok etmek isteyen emperyalistlere karşı verilen haklı mücadelenin nişanesi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kırşehir'de coşkuyla kutlandı.
Cacabey Meydanı'nda Atatürk anıtına çelenk sunulmasının ardından başlayan program Valilik önünde gerçekleştirilen resmi geçit töreni ve kutlama etkinlikleri ile devam etti.
Törene Vali İbrahim Akın, Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Milletvekilleri Metin İlhan ve Mustafa Kendirli, Rektör Vatan Karakaya , daire amirleri, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Jandarma Gazinosunda verilen resepsiyon ile devam eden kutlamalar Askerlik şubesi önünde başlayan ve Cacabey'de son bulan Fener Alayı ile devam etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kırşehir Belediyesi tarafından Cacabey Meydanı'nda Musa Ereğli ve Alp Kardeşler konseri düzenlendi.Konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Kırşehir'de ünlü Türk halk müziği sanatçısı Musa Eroğlu'nun 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında verdiği konserde Cacabey Meydanı doldu taştı.


Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti
Görüntüle →İlginizi Çekebilir

Kırşehir'in geleceği için kritik yatırım: Dev depolar yükseliyor

Balkonunu Kapatanlar Dikkat: Söküm kararı çıkabilir

Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor

Kırşehir Valiliği Uyardı: Bu Hesaptan Yapılan Paylaşımlara Dikkat

Seyfe Gölü’nde yeni sınırlar askıda, gözler maden sahasında
Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti

Kırşehir’in de yer aldığı operasyonda şirketlere kayyum

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia

Kırşehir'de jeotermal potansiyeli en yüksek bölgeler belli oldu

Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor
Son Haberler
Kuş Kalesi’nde tarihi izler ve gizemli figürler araştırılacak

Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı

Kırşehir’de Gençler Sınav Stresini Şölenle Attı

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia

Kırşehir'in merkezi noktalarındaki işletmeler ihaleye çıkıyor
